Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΜΕ 147 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ 151 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΑΝΕ ΒΕΒΑΙΑ.ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝΕ.ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟ ΆΝΩΘΕΝ.

Λίγοι έχουν αντιληφθεί το colpo grosso που βρίσκεται σε εξέλιξη και επιτρέπει πλέον στην κυβέρνηση να κυβερνά με 147 βουλευτές και όχι με 151, λόγω των προφυλακίσεων, αλλά και της απόλυτα παράνομης και αντισυνταγματικής αποδοχής των ενεργειών των δικαστικών αρχών να μην επιτρέπουν την πρόσβαση στην Βουλή των προφυλακισμένων βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, έστω και αν αυτοί εν συνεχεία υποχρεώνονται να επιστρέψουν στην φυλακή.
Με την προφυλάκιση και των άλλων τριών βουλευτών του κόμματος (θεωρείται βέβαιο ότι θα επιχειρηθεί προφυλάκιση και άλλων βουλευτών όπως και ...απόπειρα να κηρυχθεί το κόμμα εκτός νόμου) μένει ένα Κοινοβούλιο με 294 βουλευτές.
Και από την στιγμή που δεν τους επιτρέπεται η πρόσβαση στις εργασίες του Κοινοβουλίου (ο απίθανος πρόεδρος της Βουλής και εμπλεκόμενος σε σειρά σκανδάλων πρόεδρος της Βουλής Ε. Μεϊμαράκης στην ανάγνωση του καταλόγου των βουλευτών τους παραλείπει!) τότε πρόκειται για μία Βουλή 300 εδρών με 294 βουλευτές!
Παράνομο; Ε, και; ποιον απασχολεί από το σύστημα το ότι η Βουλή έχει μόνο 294 βουλευτές; Αρκεί να είναι περιθωριοποιημένοι αυτοί που απειλούν το σύστημα...
Το ότι μπορεί να επιβιώσει όπως ακόμα και με 147 βουλευτές και όχι με την δεδηλωμένη των 151 λίγοι το έχουν αντιληφθεί, ειδικά στην Αριστερά.

Δηλαδή, πέρα από τις εφεδρείες των Λοβέρδου, Αηδόνη και ΔΗΜΑΡ, η κυβέρνηση έχει "αέρα" να πέσει μέχρι 3 βουλευτές κάτω από τους 150 αφού οι βουλευτές οι οποίοι θα την καταψήφιζαν κλείστηκαν στην φυλακή από την κυβέρνηση, όπως αρμόζει σε μια αφρικανική "δημοκρατία"...
Τώρα στον Λαϊκό Σύνδεσμο αναμένουν την επόμενη κίνηση της κυβέρνησης και ετοιμάζονται για την δική τους που σίγουρα θα υπάρξει. Με τις παραιτήσεις βουλευτών και επιλαχόντων, όλων ή μέρους τους να είναι στο τραπέζι, πάντα... Και την κυβέρνηση να "απειλεί" ότι δεν θα πάει σε εκλογές γιατί "Μπορεί να συνεχίσει τις εργασίες της η Βουλή χωρίς να υπάρχουν 300 βουλευτές"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: