Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Εφημερίδα "Ακρόπολις": Αν γράψω ότι ο Παπαδόπουλος πέθανε πάμφτωχος, θα με συλλάβουν;;;

Ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος μέσα από την στήλη του στην ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" κατακεραυνώνει το καθεστώς για την φίμωση που θέλει να επιβάλλει και καταδεικνύει την φαιδρότητα των "ενοχοποιητικών στοιχείων" που παρουσιάζονται καθημερινά στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ."
Αν γράψω ότι ο Γιώργος Παπαδόπουλος πέθανε πάμφτωχος και ότι η Δέσποινα ζει με δανεικά θα με συλλάβουν;
Οφείλω να πω ότι είχα ενημερώσει τον Ηλία Κασιδιάρη για μια σχολή μπαλέτου που είχε ανοίξει στη γειτονιά μου, αλλά αυτός προτίμησε να ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες.
Τον είχα ενημερώσει επίσης για την κατηγορία version γοβών που είχε φέρει ο Γαβαλάς, αλλά αυτός επέμενε να φοράει παπούτσια για ορειβασία και αθλητισμό. 
Θυμάμαι πολύ καλά πως του είχα πει να ασχοληθεί με το χούλα - χουπ, αλλά αυτός ήθελε να ασχολείται με τη σκοποβολή και το κυνήγι. 
Τώρα καλά να πάθει με όσα τραβάει. 
Αν ήταν ένας κλώνος του Γαβαλά το πολύ - πολύ να τον ταλαιπωρούσαν στο Dancing with the stars. 
Άλλο όμως με απασχολεί έντονα αυτές τις μέρες.
Έμαθα ότι στο σκεπτικό απόρριψης της αιτήσεως αποφυλάκισης που είχε καταθέσει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων και ότι είχαν βρεθεί στο σπίτι του Παππά στα Ιωάννινα βιβλία του Στυλιανού Πατακού με ιδιόχειρες αφιερώσεις προς τον βουλευτή. 
Το γράφω και ανατριχιάζω για το βαθμό εγκληματικότητας και αποτρόπαιας πράξης που κρύβεται πίσω από τις σκοτεινές λέξεις της αφιέρωσης του συγγραφέα Πατακού!
Και εάν η αφιέρωση ήταν συνθηματική με υπονοούμενα ημέρας και ώρας για την ανατροπή του πολιτεύματος; 
Εάν τα ιχνοστοιχεία της μελανογραφής που γράφτηκε η αφιέρωση έκρυβαν μόρια του δολοφονικού άνθρακα που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον Σουλτάνο το Γ' το 1829;
Νόμιζαν πως δεν θα αποκαλυφθούν αυτά! 
Τώρα αρχίζουν τα προβλήματα όμως. Έτρεξα στη βιβλιοθήκη μου και δυστυχώς βρήκα καμιά τρακοσαριά βιβλία που αναφέρονται σε αυτήν τη ρημάδα την εποχή.
Το χειρότερο όλων όμως είναι πως αυτά τα παλιοβιβλία γράφουν πως ο Γιώργος Παπαδόπουλος πέθανε πάμφτωχος και κηδεύτηκε στο πρώτο νεκροταφείο σε δανεικό τάφο επειδή η σύζυγος του Δέσποινα δεν είχε να πληρώσει. 
Γράφουν ακόμη, αν είναι δυνατόν οι θρασύδειλοι συγγραφέα, πως σήμερα η Δέσποινα ζει με δανεικά από φίλους της. 
Τι να κάνω τώρα εγώ; Να βάλω τα βιβλία στο τζάκι και να καίγονται σιγά - σιγά μη τυχόν και βρω τον μπελά μου;
Κι αν ο καπνός που βγει απ' την καμινάδα πει ο γείτονας ότι σχηματίζει στον ουρανό τον δικέφαλο φοίνικα και έρθουν και με συλλάβουν; 
Ας μου πει κάποιος τι να κάνω γιατί τα πράγματα όπως βλέπω είναι πολύ σοβαρά. 
Η τήρηση της νομοθεσίας εφαρμόζεται στο ακέραιο και η Δημοκρατία λειτουργεί σε όλες τις εκφάνσεις της. 
Τελικά μάλλον μαζί με τα βιβλία θα κάψω και τη βιβλιοθήκη γιατί έχω τη κακιά συνήθεια να αγοράζω που και που βιβλία εκείνης της «καταραμένης εποχής».
Αν δεν έχω βιβλιοθήκη που θα τα βάζω; Κάπως έτσι θα σκέφτονται κι αυτοί που θέλουν να κλείσουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη φυλακή. Αφού δεν θα υπάρχει το κόμμα τι θα ψηφίσουν 1.000.000 Έλληνες που είναι γεμάτοι οργή για το κατάντημα του τόπου;
Άρης Σπίνος
http://www.eleysis-ellinwn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: