Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Αδέρφια μου Έλληνες,

Κρατήστε στην καρδιά σας την ελπίδα! Μη χάνεται το κουράγιο σας , μην απελπίζεστε! Όσο κι αν προσπαθούν, δε θα μας χωρίσουν σε «στρατόπεδα»! Έχουμε ήδη κερδίσει την ενότητά μας και μένει τώρα να πάρουμε και τον τόπο στα χέρια μας! 
Όσο κι αν παρουσιάσουν «εναλλακτικές», κι αν μακιγιάρουνε το σύστημα της απάτης και της συναλλαγής, αυτό καταρρέει και αποσυντίθεται, γιατί είναι αδύνατο να απαντήσει στις ανάγκες μας! Αυτή είναι μια δεύτερη μεγάλη νίκη, προανάκρουσμα των όσων θα ακολουθήσουν! Η ανατροπή τους μένει να επιβεβαιωθεί από εμάς στην πράξη, κι αυτό είναι θέμα χρόνου κι ευθύνη του καθενός μας να γίνει πράξη! Η κάθαρση ήδη γίνεται και μέσα μας! Εύκολα πια ξεχωρίζουμε τον τυχοδιώκτη από τον αληθινό πατριώτη!
Ήδη γλιτώνουμε από την αυταπάτη ότι κάποιοι άλλοι στο όνομά μας θα μας «σώσουν»! Λευτερωνόμαστε από τη «λογική» της ανάθεσης, χειραφετούμαστε και κατανοούμε ότι θα σωθούμε μόνοι μας! Ο δρόμος της επανάστασης είναι μπροστά και ήδη ανοιχτός. Κανείς δεν περισσεύει και κανείς δε μπορεί ανεύθυνα πια να σταθεί στη νέα λαίλαπα που έρχεται!
Το χρέος ,δημόσιο ή ιδιωτικό, εκφράζει σχέσεις υποτέλειας, εκμετάλλευσης, ισχύος. Μέσα από αυτό το παράνομο και καταχρηστικό χρέος και με την τρομοκρατία κλέβουν την αξιοπρέπεια και τη δύναμή μας. Τους πήραμε χαμπάρι! Όταν θα πάρουμε πίσω τη χώρα στα δικά μας χέρια και κατακτήσουμε και πάλι την εθνική μας κυριαρχία, θα το διαγράψουμε μονομερώς –σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο-και θα σβήσουμε τα ιδιωτικά χρέη παίρνοντας τις τράπεζες-με πρώτη την Ελλάδος-στα χέρια μας και με τη νομισματική κυριαρχία, που θα θέτει ως απαγορευτικό όρο το δανεισμό και την υποτέλεια, μέσα κι από το νέο Σύνταγμα που όλοι μαζί θα συνδιαμορφώσουμε!
Όλα σε εμάς ανήκουν και μας τα κλέψανε! Καιρός να τα διεκδικήσουμε ,με δίκιο και τιμή, γιατί είναι ο δικός μας κόπος και το αίμα τόσων αδικοχαμένων αδερφών μας –κι όχι μόνο. Φτάνει μέσα μας να βρούμε τη δύναμη που μας πρέπει σαν άνθρωποι, σαν Έλληνες! Κανείς δε θα μας σώσει, γιατί απλούστατα το παιχνίδι είναι στημένο και ελεγχόμενο χρόνια τώρα! Όλοι οι πρόθυμοι «σωτήρες» που κινούνται στη λογική του διαχωρισμού, του «δήθεν» και του «φαίνεσθαι» τελείωσαν! Κανένας νουνεχής δεν τους ακούει !Η ίδια η πραγματικότητα τους διαψεύδει! Κι όλοι το ξέρουμε πια πως ή όλα ή τίποτα είναι το δίλημμα…

Δώσαμε αξία και δύναμη σε ανθρωπάρια ιταμά χωρίς αρχές κι αξίες, ακούγοντας λόγια και μη βλέποντας τα έργα τους! Τι σχέση είχαν όλα αυτά τα ανθρωποειδή του βολέματος με εμάς; Τώρα που αυτοί καταρρέουν θα καταρρεύσουμε κι εμείς μαζί τους, πετώντας τη ζωή και τα παιδιά μας στο θυσιαστήριο των δικών τους «αγορών» και στο κολαστήριο του ευρώ και της Ε.Ε; Πόσο ακόμα θα πληρώσουμε για λάθη ή παραλείψεις μας;
Όσο κι αν γελαστήκαμε ,όσο κι αν πληγωθήκαμε, θα βρούμε τη δύναμή μας και θα τη δώσουμε εμείς τη μάχη, ακυρώνοντας στην πράξη τις παράνομες δεσμεύσεις τους, τις άνομες και στυγνές τους αποφάσεις. Μείνανε όλοι στο τσίρκο της Βολής, νομιμοποιώντας τους παράνομους και δολοφονικούς «αρχιερείς» του ολέθρου! Όλοι είναι ένοχοι και συνένοχοι! Εμείς θα βγούμε στο δρόμο του αγώνα στηρίζοντας ο ένας τον άλλον κι αντλώντας δύναμη από τα δίκαιά μας, από την ανάγκη μας να υπάρχουμε επιτέλους ελεύθεροι ως αφεντικά στον τόπο μας και ως άνθρωποι!
Η χώρα θα αναγεννηθεί από τον ενωμένο κι αποφασισμένο λαό της και θα ευημερήσει, φτάνει να βρούμε τη δύναμη και το «φως» μέσα μας, για να τη διεκδικήσουμε! Τελειώνουμε σιγά-σιγά με τον κακό μας εαυτό, που «κληρονομήσαμε» από το σύστημα της ντροπής και της φρίκης, που μας θέλει διαιρεμένους κι αδύναμους, φιλοτομαριστές, ευτελείς και μικρούς… Τώρα που μέσα μας «ψηλώνουμε» θα τη βρούμε την άκρη, και θα γίνουμε όλοι μαζί η πυρκαγιά που θα τους κάψει!
Ένα μέλος του Ενιαίου Παλλαικού Μετώπου(Ε.ΠΑ.Μ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: