Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ: «Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»!!! ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ...

Φανταστείτε πόσο ποταπό και αναλώσιμο φαίνεται στα Παγκόσμια Σιωνιστικά Κέντρα το πρόσωπο του πρωθυπουργού της Ελλάδος, αφού φθάνουν στο σημείο να "καρφώνουν" το πειθήνιο όργανο τους δηλώνοντας δημόσια και με περισσό κομπασμό πως... ο Σαμαράς κράτησε το λόγο του (!) για την Χρυσή Αυγή !
Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να διαβάσουμε πως... είχε δώσει και το λόγο του !
Η ενορχήστρωση των καθαρά πολιτικών διώξεων προς σπίλωση και διάλυση του Λαϊκού Συνδέσμου, καθώς και το οργανωμένο κυβερνητικό σχέδιο "Σοκ και Δέος" προς "κατατρόπωση" των Ελλήνων Εθνικιστών είναι πλέον πασιφανές και στους πιο αφελείς.
Εκτός από τους φαντασιόπληκτους ψευδομάρτυρες με τα τάνκς, τα οπλικά συστήματα κατάλυσης του πολιτεύματος ...τις σφαγές αμνοεριφίων και τα ρεπορτάζ με τους ρομά που πυροβολούν μπροστά στον τηλεοπτικό φακό ... τον νομικό κόσμο της χώρας πού γελάει με το ανυπόστατο κατηγορητήριο, ο ένας μετά τον άλλο και οι πολιτικάντηδες διώκτες μας "ξεφουρνίζουν" οτι οι πολιτικές διώξεις ήταν αποτέλεσμα υποδείξεων ξένων κέντρων εξουσίας που παρήγγειλαν στο Σαμαρά το κινηματογραφικό σήριαλ "εγκληματική οργάνωση".
Ενδεχομένως λίγοι γνώριζαν πως ο Αντώνης Σαμαράς, που ταξιδεύει στο εξωτερικό με έξοδα του καταχρεωμένου Ελληνικού δημοσίου ως επίσημη εκπροσώπηση της Ελλάδας - για να προασπίσει δήθεν τα συμφέροντα του τόπου - στην πραγματικότητα έκλεινε συμφωνίες οπου προ-υποσχόταν δίνοντας μάλιστα και το λόγο του - ως προκύπτει - οτι ... θα "τσακίσει" το Εθνικιστικό Κίνημα και κατ'επέκταση τους Έλληνες Εθνικιστές.
Η αλήθεια είναι πως ούτε κι εμείς δεν περιμέναμε πως αμέσως μετά την εκπλήρωσή των όσων φαίνεται να υποσχέθηκε ο Σαμαράς στα διεθνή Σιωνιστικά Κέντρα, θα έβγαινε δημοσίως ο ίδιος ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου Ρόναλντ Σ. Λόντερ, να καρφώσει τον Σαμαρά με άρθρο του που δημοσιεύεται στη «Jewish World Review».

Κι όμως είναι γεγονός πως ο Διεθνής Σιωνισμός εις ένδειξη και προβολή της ισχύος του επι των άλλων κράτων δεν διστάζει να "καρφώσει ευγενικά" το πειθήνιο υποχείριο του, αμέσως μόλις εκτελέστηκε η "δουλειά" που τους είχε προ-υποσχεθεί δίδοντας το λόγο του.
Κάπως έτσι ο Ρόναλντ Σ. Λόντερ "ευχαριστεί" την Ελλαδική κυβέρνηση που... εκπλήρωσε τα όσα του είχε υποσχεθεί.
Ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, στο άρθρο του χαρακτηρίζει τον Σαμαράς ως τον πρώτο εν ενεργεία Έλληνα πρωθυπουργό , των τελευταίων εκατό χρόνων, που επισκέφθηκε Συναγωγή, προκειμένου να συμμετάσχει με την θεσμική του ιδιότητα ως πρωθυπουργός της Ελλάδος μαζί με την εβραϊκή κοινότητα στη Θεσσαλονίκη στην 70η εκδήλωση μνήμης των εβραίων.
Χαρακτηριστικά αναφέρει :" Σε όλες τις συναντήσεις μου με τον κ. Σαμαρά, είχε καταστεί σαφές ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να περιορισθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο κάλεσε την Ελληνική κυβέρνηση να βρεί τρόπο για την απαγόρευση του κόμματος αυτού. Για μήνες δεν είχαν γίνει πολλά πράγματα, ενώ το νομοσχέδιο που μας είχαν υποσχεθεί κατά της έκφρασης μίσους πάγωσε, γεγονός που άρχισε να μας προβληματίζει για τη σοβαρότητα της ελληνικής κυβέρνησης."
( ...τα συμπεράσματα δικά σας )

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ : ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ


Στο άρθρο του, ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου Ρόναλντ Σ. Λόντερ διευκρινίζει ότι και στη Νέα Υόρκη, ο Έλληνας πρωθυπουργός υποσχέθηκε να φέρει σύντομα προς ψήφιση στο Κοινοβούλιο το νέο "αντι-ρατσιστικό" νομοσχέδιο ενώ εκφράζει την πεποίθηση του οτι η επιχείρηση καταστολής θα συνεχισθεί και η Χρυσή Αυγή θα χάσει τη δημοφιλία της.

Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο αλαζονικότατα ξεκαθαρίζει μάλιστα οτι θα συνεχίσει να ασκεί πιέσεις σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες για να μην χαλαρώσουν τις δράσεις καταστολής των "νεοναζιστών" (όπως συνηθίζουν να χαρακτηρίζουν του εθνικιστές) διότι αυτό σημειώνεται στο άρθρο πως ΟΦΕΙΛΟΥΝ να κάνουν άπαντες οι λαοί στη μνήμη των θυμάτων του εβραϊκού ολοκαυτώματος.
ΥΓ: Για όσους - τυχόν - δεν κατάλαβαν... οι νεοταξιστές της Σιών έχοντας αναρριχηθεί στην υψηλότερη κλίμακα του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος, κέντρων εξουσίας του "πολιτισμένου" κόσμου, πρεσβεύουν την παγκοσμιοποίηση και τον διεθνισμό προς όλους τους άλλους λαούς εκτός βέβαια της φυλής τους, οπου έχουν αποδειχθεί οι πιο σκληροπυρηνικοί εθνικιστές, ασκώντας μάλιστα ξεκάθαρα ιμπεριαλιστική πολιτική σε βάρος των άλλων λαών.
http://www.xryshayghkerkyras.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: