Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Φωτια και στάχτη τα διόδια

Οι κάτοικοι στη Βραζιλία βρήκαν τον παρακάτω τρόπο προκειμένου να αντιμετωπίσουν την λαίλαπα των διοδίων που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια σε όλους τους μεγάλους δρόμους.
Η "αριστερή" κυβέρνηση της Βραζιλίας, της κυρίας Ρούσεφ, εφαρμόζει και ...σε αυτόν τον τομέα πολιτικές που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μεγαλοκαρχαριών του πλούτου και όχι του απλού λαού.
aorata-gegonota
hellas-now.com

1 σχόλιο:

Orys Fantakis είπε...

Μα η λυση ειναι τοσο απλη . Καταστροφη καθε ιδιωτικης εκμεταλευσης του δημοσιου δηλαδη του Ελληνικου λαου και απελευθερωση του τραπεζικου μας συστηματος τυπωνοντας Ελληνικα χαρτονομισματα χωρις τοκους για να καλυφθουν οι αναγκες του κρατους αλλα και του Ελληνικου λαου με παραλληλη προστασια του πρωθυπουργου που θα επερνε μια τετοια αποφαση ωστε οι διεθνεις τραπεζιτες να μην μπορεσουν να τον δολοφονησουν οπως εχουν κανει τοσες φορες στην ιστορια οποτε καποιος τολμουσε να δημιουργησει προβλημα στην δικτακτορια του χρηματος που εχουν εφαρμοσει .Αερα δανειζουν γιατι λοιπον να τον περνουμε τον αερα τους καινα του δινουμε και αξια και να μην εχουμε τον δικο μας αερα ? Ειναι τοση απλη η λυση που τρεμουν στην ιδεα μην και καποια χωρα το ξεκινησει και ξυπνησει και τις αλλες και μετα που θα πουλανε αυτοι τον αερα τους ?