Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ LIKE ΣΤΟΥΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΣΩΣΑΝ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ φωτογραφία δημοσιεύει το ShowTime-cy από την παραλίγο τραγωδία που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Nissi Beach της Αγίας Νάπας όταν νεαρή τουρίστρια την στιγμή που έκανε το μπάνιο της έχασε τις αισθήσεις της και παραλίγο να πνιγεί.
Εκεί που τα πάντα κυλούσαν ήρεμα, με τους εκατοντάδες λουόμενους να κολυμπάνε, να παίζουν ρακέτες και να απολαμβάνουν τον καυτό ήλιο,σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy, ένα 20χρονο κορίτσι, τουρίστρια, φαίνεται πως εντελώς ξαφνικά λιποθύμησε ενώ κολυμπούσε και άρχισε να... επιπλέει ατάραχη.
Οι φίλες της, οι οποίες ήταν μερικά μέτρα παραπέρα, άρχισαν να φωνάζουν "βοήθεια" και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων δύο από τους lifeguard έτρεξαν μέσα και την μετέφεραν λιπόθυμη στην αμμουδιά... 
Δεκάδες κόσμος έτρεξε να δει τι συμβαίνει ενώ, ακόμα δυο ναυαγοσώστες έτρεξαν ο ένας να φέρει οξυγόνο και ο άλλος να καλέσει αμέσως τις πρώτες βοήθειες.
Για τουλάχιστον δέκα λεπτά η 20χρονη τουρίστρια παρ όλες τις πρώτες βοήθειες δεν έδειχνε κανένα μα κανένα σημείο ζωής. Τα κορίτσια της παρέας, ούρλιαζαν από τον πανικό και το κλάμα, αφού δεν ήθελαν να πιστέψουν όλο αυτό που βίωναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων.

Αμέσως, ο ένας από τους ναυαγοσώστες της παρείχε οξυγόνο από φιάλη που υπήρχε εκεί στην παραλία και ο κυριολεκτικά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, βρήκε τις αισθήσεις της. Πραγματικά, η όλη προσπάθεια των lifeguard ήταν υπεράνθρωπη και αξίζουν αμέτρητα "συγχαρητήρια" και "μπράβο" γιατί χωρίς αυτούς η 20χρονη τουρίστρια ίσως να μην ζούσε τώρα. 
http://showtime-cy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: