Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Σε όλη την Ελλάδα οι πατριώτες σοσιαλιστές οργανώνονται σε ένα νέο ΕΑΜ, σε ένα παλλαϊκό μέτωπο της πραγματικής δημοκρατίας.

Η αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να εκφράσει τους δημοκράτες και πατριώτες, η αδυναμία (ή άρνηση) του ΣΥΡΙΖΑ να μας παρουσιάσει ξεκάθαρες θέσεις στα εθνικά μας θέματα, η άνοδος της Χρυσής Αυγής που τροφοδοτείται από τη δεξαμενή της Νέας Δημοκρατίας που καταρρέει, δεν αφήνουν άλλο δρόμο από την ταχύτατη αυτο-οργάνωση των πατριωτικών δημοκρατικών και σοσιαλιστικών κοινωνικών δυνάμεων που έχουν πάψει εδώ και καιρό να εκφράζονται πολιτικά από το σάπιο ΠΑΣΟΚ του σοσιαλφιλελεύθερου εκσυγχρονισμού. 
Ήδη έχουν ιδρυθεί δύο κόμματα, που συνεργάζονται μεταξύ τους, από πατριώτες σοσιαλιστές με ξεκάθαρη απόφαση να μην συνεργαστούν σε καμία περίπτωση με τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ και να προχωρήσουν αυτόνομα στην επανίδρυση της μεγάλης δημοκρατικής πατριωτικής παράταξης. 
Αυτά είναι: 
Δραχμή 5 αστέρων, site εδώ: www.drachmi5.gr 
Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα, site εδώ: www.pakk.gr 
Σε κοινή τους ανακοίνωση, τα δύο κόμματα του πατριωτικού σοσιαλισμού, αναφέρουν: 
Στη συνάντηση, μετά από διεξοδική ανάλυση των θέσεων των δύο σχηματισμών, διαπιστώθηκε η ταύτιση σε πολιτικές θέσεις, όπως: 
- Η επιστροφή στο Εθνικό νόμισμα, που έχει ως αποτέλεσμα την απαλλαγή της χώρας από τα δεσμά του ευρώ, των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων που απορρέουν από αυτά. 
- Η ανατροπή του σημερινού καθεστώτος, που οδηγεί στην διάλυση των δομών της χώρας, στον τεμαχισμό και στο ξεπούλημά της, στην αρπαγή της ιδιωτικής περιουσίας. 
- Η άρνηση πληρωμής του παράνομου χρέους. 
- Η Σεισάχθεια, αναγκαία για την επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας. 
- Ο έλεγχος του χρηματοπιστωτικού συστήματος από το Δημόσιο και ο διαχωρισμός των εμπορικών από τις επενδυτικές τράπεζες. 
- Η καταγγελία της συνθήκης Δουβλίνο 2, η οποία βοηθά στην δημιουργία του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης. 
Αποφασίστηκε κοινή δράση για τα παραπάνω, που έχουν ως στόχο: 
- Την αυτοδύναμη ανάπτυξη της πατρίδας μας 
- Την Εθνική Ανεξαρτησία 
– Αξιοπρέπεια 
- Την Εθνική Λαϊκή Ενότητα 
- Την Κοινωνική Αλληλεγγύη 
– Δικαιοσύνη 
tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: