Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Δολοφονούνε το Έθνος ΜΑΣ, το Τρισένδοξο Ηρωικό Έθνος των Ελλήνων!!!

Σόνια Μαυρίδου
Δεν ξέρω, αλλά έχω τον εύλογο φόβο πως οι περισσότεροι Συμπατριώτες ΜΑΣ ΔΕΝ έχουνε ακόμα καταλάβει τι συμβαίνει γύρω-γύρω στην Πατρίδα ΜΑΣ μέσα!!! Δλδ. τι εννοώ;
Πως ΔΕΝ καταλάβανε και ΔΕΝ μπορούνε να το συνειδητοποιήσουνε πως αυτή τη στιγμή ζούμε μία ολόκληρη ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ! 
Μέσα στην ίδια ΜΑΣ την Πατρίδα, μέσα στην Ελλαδάρα ΜΑΣ, δολοφονούνε το Έθνος ΜΑΣ, το Τρισένδοξο Ηρωικό Έθνος των Ελλήνων!!! 
Και αυτό το κάνουνε βασικά οι παρακάτω τρεις κατηγορίες καταραμένων ΕΧΘΡΩΝ του Ελληνισμού: οι ξένοι σιωνιστές και σιωνόδουλοι «μπαμπούλες» (κάτι ΔΝΤ, κάτι ΕΕ και ΗΠΑ και γενικά κάτι τέτοια...), οι ντόπιοι τάχα μου «Έλληνες» ΠΡΟΔΟΤΕΣ πολιτικάντηδες που εκτελούνε πιστά ό,τι τους πει η σιών και, τέλος, αυτοί οι λαθροπίθηκοι που μας κουβαληθήκανε τα τελευταία χρόνια και μας κατασφάζουνε συνεχώς!!!
Για την τελευταία ειδικά κατηγορία το είχε πει από το 1987 ο Τουργκούτ Οζάλ, ο τούρκος χοντρομπαλάς που έσκασε απ’ το πολύ φαΐ! Τι είχε πει ο μόγγολος; «Θα στείλουμε στην Ελλάδα μερικά εκατομμύρια λαθρομετανάστες και έτσι θα τελειώνουμε με τους Έλληνες»!!! 
Άκουσες ρε τι είπε; Άκουσες ρε από πότε το είπε;;; Δεν είναι πια ΟΛΑ μα ΟΛΑ πεντακάθαρα; 
Και να μόνο τον τελευταίο καιρό τρία τέτοια περιστατικά. 
Στην Ξάνθη σφαγμένες δυο Ελληνίδες από τρία γεωργιανά φίδια, που μπήκανε μες στο σπίτι των Ομοεθνών ΜΑΣ και τις σκοτώσανε στην ψύχρα!!! 
Στα Γιάννενα ένας αλβανός εγκληματίας δολοφόνησε μέσα στο σπίτι τους πάλι ζευγάρι ηλικιωμένων Ελλήνων για να τους ληστέψει! 
Και, τέλος, ο πακιστανός κάφρος που σκότωσε με τον πιο βίαιο και άγριο τρόπο τον γιατρό στην Εύβοια και την γυναίκα του!...
Ρε πού στον διάολο ζούμε επιτέλους; Δεν βλέπουνε οι Έλληνες τι έρχεται;;; 
Πως έρχεται κάτι ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ;;; 

Πώς ανεχόμαστε ακόμα μέσα στην ίδια ΜΑΣ την Πατρίδα να γίνονται αυτά τα πράγματα;... 
Άμα πηγαίναμε εμείς στην γεωργία, την αλβανία ή το πακιστάν και κάναμε αυτά τα πράγματα, ξέρεις τι θα γινότανε; ΘΑ ΜΑΣ ΚΗΡΥΣΣΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, γιατί θα το θεωρούσανε την υπέρτατη προσβολή να τους σφάζουνε ξένοι τον πληθυσμό τους μέσα στα ίδια τους τα σπίτια!!!
Εγώ ένα πραγματάκι φοβάμαι πάρα πολύ! Που βλέπω αυτά τα πακιστάνια και τα αφγάνια (κάτι... σκατόφατσες!) ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ τώρα τελευταία! 
Τους βλέπεις πως είναι κακοί και επιθετικοί μ’ εμάς τις Ελληνίδες και τους Έλληνες και λες και ετοιμάζουνε κάτι ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ άσχημο!!!
Ειδικά γυναίκα ΔΕΝ είναι να κυκλοφοράει μόνη της με όλα αυτά τα λαθροζώα εκεί έξω... 
Και ξέρεις τι υποπτεύομαι εγώ η «κακιά ναζίστρια» με όλα τούτα; 
Πως... ετοιμάζουνε ΤΑΓΜΑΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ασιατών, οργανωμένα από την ΜΙΤ των τούρκων, για να μας κάνουνε ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!! 
Για να πετύχουνε δλδ. οι προαιώνιοι Εχθροί ΜΑΣ να μας ξεκάνουνε και να μας φάνε... «λάχανο»! Και μη χειρότερα, Χριστέ ΜΟΥ!!!!!!
http://www.oparlapipas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: