Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

«Πεσκέσια» στην ΕΡΑ Κρήτης!

Για 4η ημέρα παραμένουν στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Ηρακλείου οι εργαζόμενοι και εκπέμπουν ζωντανό πρόγραμμα, χωρίς διακοπή.
Από το πρωί της Τετάρτης, μέχρι και σήμερα εκατοντάδες πολίτες έχουν περάσει από τα στούντιο και εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο κλείσιμο εν μία νυκτί της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και παράλληλα τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των....εργαζομένων.
Με πρωτοβουλία του κτηνοτροφικού συλλόγου Ανωγείων, ο συνεταιρισμός Μυλοποτάμου, μαζί με την εταιρεία εμπορίας τυροκομικών προϊόντων Μιχάλη Ξυλούρη και τους κτηνοτρόφους Παντελή Καλλέργη, Στέλιο Σταυρακάκη και Βασίλη Σμπώκο, προσέφεραν γραβιέρα, κεφαλοτύρι, φέτα και ανθότυρο στους εργαζομένους της ΕΡΑ, οι οποίοι με τη σειρά τους θα την προσφέρουν στους επισκέπτες, που δίνουν δυναμικό παρών τα τελευταία 24ωρα.
Ανάλογο ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί και από άλλους επιχειρηματίες, όπως από τους αρτοποιούς του Ηρακλείου που είναι πρόθυμοι να στηρίξουν την κινητοποίηση. Ήδη ο πρόεδρος των αρτοποιών του Ηρακλείου κ. Μανόλης Βολανάκης πρόσφερε αρτοσκευάσματα
Και θεατρικά δρώμενα...
Η θεατρική ομάδα "Τσίλιες" παρουσίασε το μεσημέρι μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΑ, αποσπάσματα από το έργο "Μπρεχτ και Χίτλερ" του Μάριου Πλωρίτη, σε σκηνοθεσία Πέτρου Μαυροματίδη.
http://kafeneio-gr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: