Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ...!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ...!

Με πρωτοφανές μίσος και βαρβαρότητα «επιτέθηκαν» οι γνωστοί - άγνωστοι , ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ στο εκκλησάκι, που Ξανθιώτες κατασκεύασαν και έστησαν στην ορεινή περιοχή , στο δρόμο προς τα Πομακοχώρια , στην Ιερά Μονή τηs Παναγίας Καλαμούς στην Ξάνθη και ήτανε αφιερωμένο στην μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.
Κάτοικοι που συνήθιζαν να προσκυνούν το εικόνισμα των Αγίων και να ανάβουν το καντηλάκι που υπήρχε μέσα στο εκκλησάκι, βρέθηκαν προ εκπλήξεως και αντίκρασαν στα μάτια τους την Μογγολοτουρκική βαρβαρότητα !!!
Αμεσα ειδοποιήθηκαν οι Ελληνόψυxοι που είναι τα μάτια και τα αυτιά του ΣΤΟΧΟΥ και τράβηξαν τις αποκλειστικές φωτογραφίες.
Και δεν επέλεξαν να το καταστρέψουν, κάποια τυχαία χρονική περίοδο αλλά ήταν η πιο σημαντική περίοδος της Ελληνορθοδοξίας, την Λαμπρή που είναι η μέγιστη Ελληνική γιορτή.
Φυσικά αυτό δεν είναι τυχαίο και εντάσεται στο γενικό σχέδιο αποσταθεροποίησης στα Βαλκάνια και κοσσοβοποίησης της Θράκης που έχει βάλει σε εφαρμογή η Άγκυρα και όπως αποκαλύφτηκε ήταν σε εφαρμογή και σχέδιο δολοφονίας του σκλάβου Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου που σύμφωνα με τις πληροφορίες ,η δολοφονία του Πατριάρχη θα πραγματοποιούνταν στις 29 Μαϊου την ημέρα της 560ης επετείου της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης !!!

Γι’ αυτό και η σύλληψη των δραστών έχει ιδιαίτερη αξία, για να γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί ( αν και ο ΣΤΟΧΟΣ ξέρει πολύ καλά όλα τα μπουμπούκια που συναθρίζονται στο προαύλειο του Τούρκικου Προξενείου της Κομοτηνής ) που δεν διστάζουν να προσβάλουν τα Ιερά και τα Όσια κατά αυτόν τον ιδιαίτερα βάναυσο και ιερόσυλο τρόπο.


Φυσικά και δεν δόθηκε η απαιτούμενη δημοσιότητα απο τις Μογγολοφυλάδες του  Προξενείου, που κόπτονται κατά τα άλλα για την διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την διασφάλιση των θρησκευτικών ελευθεριών, ούτε υπήρξε καταδικαστική ανακοίνωση  για το περιστατικό , απο τους Ψευτομουφτήδες και από το κόμμα του Α.Σαδίκ.
Μέχρι στιγμής οι τοπικές αστυνομικές αρχές δεν έχουν βρεί τους δράστες κι έμεις κάνουμε έκκληση σε όλους τους Θρακιώτες να είναι σε εγρήγορση και αν υποπέσει στην αντίληψή τους κάτι σχετικό να επικοινωνήσουν απ ευθείας με την εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ.
Να ναι σίγουροι οι υποκινητές και αυτοί που διέπραξαν την ιεροσυλία, ότι πολύ σύντομα θα γνωρίζουν πως δεν ξεχνάμε και δεν λησμονούμε. Δεν θα περιμένουμε για πολύ ακόμη....

Οργάνωση Ελληνόψυxων Νέων
Το Γεράκι τηs Θράκηs

Δεν υπάρχουν σχόλια: