Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΡΙΞΕ 20 ΛΙΤΡΑ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!!! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ...!!! (ΦΩΤΟ)

Η 27 χρονη τουρκάλα ,κάτοικος της περιοχής Λιμόντεπέ της Σμύρνης Σεϊντά Γ. , τραυματίστηκε σοβαρά όταν ο σύζυγος της Μ. Γ. έπαθε κρίση ζήλειας και της έριξε 20 λίτρα βραστό νερό!
Η Σεϊντά και στο παρελθόν είχε υποβάλλει καταγγελίες και μήνυση λόγω της βίας του άντρα της, αλλά τις είχε ανακαλέσει μετά από την επιμονή του συζύγου της να τα ξαναβρούνε. Η μητέρα της Μουρουβέτ δήλωσε : ¨Μα τι ανθρωπιά και συνείδηση είναι αυτή ; Μα δεν έχει συνείδηση ; Μα τι είναι αυτό, αφού την έκαψε και μετά την έσφιγγε στο λαιμό και της έριχνε μπουνιές ;
Η ΣΕΪΝΤΑ ΔΙΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ
Η Σείντά Γ. που μετά από το περιστατικό μεταφέρθηκε αρχικά σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο, μετά στο Εκπαιδευτικό και Ερευνητικό Νοσοκομείο Ατατούρκ και ακολούθως στην εντατική του Τμήματος Εγκαυμάτων στο Εκπαιδευτικό και Ερευνητικό Νοσοκομείο Μποζγιακά, όπου και δίνει αγώνα ζωής.
Ο Μουσταφά Γ. ο οποίος μέσα σε κρίση ζήλειας έκαψε την Σεϊντά Γ. με την οποία είναι παντρεμένος δύο χρόνια, μετά από παρακάλια της γυναίκας του που πονούσε, την πήγε ο ίδιος στο νοσοκομείο. Ακολούθως πήρε τηλέφωνο την μητέρα της και την αδελφή της και τους είπε πως ¨Η κόρη σας κάηκε από ατύχημα, ελάτε στο νοσοκομείο¨.
Η μητέρα της η Μουρρεβέτ Καγιά δήλωσε πως τρείς μέρες μετά το γεγονός, είδε για λίγο την κόρη της την 27χρονη Σεϊντά, η οποία ακόμη παλεύει για την ζωή της, και της περιέγραψε το περιστατικό.
Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΕ ¨ΜΗ ΜΟΥΣΤΑΦΑ¨
Η μητέρα Μουρεβέτ Καγιά ανέφερε ως εξής αυτά που της περίγραψε η κόρη της : ¨ Εμείς μάθαμε για το περιστατικό το πρωί. Την νύχτα την ώρα που κοιμόταν το κορίτσι μου, αυτός έβρασε νερό, το έβαλε σε ένα κουβά, αλλά η κόρη μου άκουσε τα βήματα του. 
«Μη Μουσταφά» τον παρακάλεσε αλλά αυτός αμέσως το έριξε πάνω της. Μετά πηγαίνει κάθεται πάνω της και αρχίζει να την γρονθοκοπεί στο πρόσωπο. 
Ακολούθως μη μπορώντας να συγκρατηθεί αρχίζει να της σφίγγει το λαιμό. 
Το κορίτσι μου σε εκείνη την κατάσταση, με πόδια και χέρια καμένα δίνει αγώνα. Μέρος του δέρματος της αλλοιώθηκε και κρέμασε. 
Αυτός δεν αρκέστηκε σε αυτό, αλλά πήρε το πάπλωμα και κραυγάζοντας θα σε σκοτώσω άρχισε να το σφίγγει στο στόμα της. 
Η κόρη μου φώναζε ¨Μη, σταμάτα, υπόσχομαι δεν θα υποβάλλω μήνυση¨. Όταν του είπε έτσι, συνήλθε και την άφησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: