Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Θεσμική απελπισία μπροστά στην επέλαση της Χρυσής Αυγής !! ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ!!

Με την παρουσία εκπροσώπων από την πλειοψηφία των πολιτικών συμμοριών οι οποίες απομυζούν τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού, διοργανώθηκε χθες στο Πολιτιστικό κέντρο Αλίμου, εκδήλωση με θέμα «η θεσμική απάντηση στο νεοναζισμό». Εκείνοι οι οποίοι παραβιάζουν κατά περίσταση το Σύνταγμα, συγκεντρώθηκαν για να εκφράσουν τη συμπαράσταση και στήριξή τους στην απόπειρα Βενιζέλου να τεθεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εκτός νόμου.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν μεταξύ άλλων, ο Μ. Βαρβιτσιώτης από τη Νέα Δημοκρατία, Ν. Βαλαβάνη από το Σύριζα, Γ. Μανιάτης από το ΠΑΣΟΚ και η Μ. Γιαννακάκη από τη ΔΗΜΑΡ, αποδεικνύοντας πως άπαντες τους απατεώνες και εξαθλιωτές του Λαού μας, ενώνει το μέτωπο κατά της Χρυσής Αυγής. Αφήνοντας στην άκρη τις ψευδεπίγραφες και κίβδηλες πολιτικές τους «κόντρες», συμφώνησαν στη πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ για την καταπολέμηση της ξενοφοβίας και του ρατσισμού.
Μάλιστα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Γ. Ιωαννίδης, κάλεσε την τοπική αυτοδιοίκηση να σχηματίσει σε κάθε δήμο μια «ζώνη απαλλαγμένη από το ρατσισμό και την ξενοφοβία»! Προφανώς ο κ. Ιωαννίδης, ονειρεύεται ολόκληρες συνοικίες όπου οι λαθρομετανάστες θα απολαμβάνουν τα προνόμια που τους παραχωρεί το Καθεστώς της διαφθοράς και του ανθελληνισμού, δίχως την ενοχλητική παρουσία των Ελλήνων!
Αυτοί είναι λοιπόν, οι κατήγοροι του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, οι οποίοι και επιδιώκουν να τεθεί εκτός νόμου. Να τεθεί εκτός νόμου, ένα πολιτικό Κίνημα τις θέσεις του οποίου υπερψήφισαν 500.000 Έλληνες στις τελευταίες εκλογές, ενώ σήμερα το στηρίζουν πάνω από 1.000.000 Έλληνες. 
Το θέατρο του παραλόγου δηλαδή, από εκείνους οι οποίοι βούλιαξαν τη χώρα στη δουλεία των τόκων, εξαθλιώνουν ολοένα και μεγαλύτερα τμήματα του Λαού μας και ξεπουλούν έναντι πινακίου φακής την εθνική μας περιουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: