Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΜΥΝΗΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ κ.κ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΙΣ 10/11/2012

Στις 10 Νοεμβρίου του 2012 , είχαμε βρεθεί έξω από την ιερά μητρόπολη των Αθηνών κάποιοι Χριστιανοί Ορθόδοξοι για να διαβάσουμε ένα μήνυμα διαμαρτυρίας και ανησυχίας προς τον Αρχιεπίσκοπο της κρατούσης εκκλησίας κκ Ιερώνυμο , που κρατά στάση σιωπής την ώρα που η Ορθοδοξία ,οι Ορθόδοξοι , και η Ελλάδα βάλλονται από παντού.
Την περίοδο εκείνη μάλιστα ήτανε που παιζότανε και η βλάσφημη παράσταση στο θέατρο Χυτήριο στον κεραμεικό με τον τίτλο CORPUS CHRISTI στην οποία ο κύριος μας Ιησούς Χριστός , οι Άγιοι απόστολοι και η υπεραγία Θεοτόκος βλασφημιόντουσαν με τον χειρότερο τρόπο. Δυστυχώς αντί να μαυρίσει ο τόπος από το ράσο έξω από το Θέατρο ώστε να μην ανέβει αυτή η παράσταση , ελάχιστοι ρασοφόροι ήτανε παρών.
Οι απλοί πιστοί , η στρατευόμενη εκκλησία του Χριστού ήτανε παρών και ακόμα πολλοί που πραγματικά δεν μπορούσαν να έρθουνε με τις προσευχές τους , και έτσι με την βοήθεια του Θεού σταμάτησε το ανέβασμα αυτής της βλάσφημης παράστασης.
Το βίντεο είναι αρκετά αποκαλυπτικό και ενδιαφέρον και αξίζει πραγματικά να το δείτε……

http://www.youtube.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: