Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΕ.υποστηρίζουν ότι το βίντεο έχει γυριστεί στα Καλάβρυτα

Τα γκαμισουμε το ελλάντα! Τα σας σκοτοσουμε ουλους! Κραυγάζουν. 
Άσε ρε μόγγολα, αργήσατε. Σας πρόλαβαν οι πολιτικοί. 
Στείλτε τους παράσημα.
(υποστηρίζουν ότι το βίντεο έχει γυριστεί στα Καλάβρυτα).
 
Εάν τελικά αληθεύει ο ισχυρισμός των ατόμων που γύρισαν το βίντεο ότι το περιστατικό συνέβη στην Ελλάδα τότε θα πρόκειται για μείζον ζήτημα εθνικής ασφάλειας καθότι η μικρή έστω αυτή ομάδα ατόμων κατέχει πολεμικά τυφέκια ΑΚ-47 (διακρίνονται κάποια της κινεζικής έκδοσης που διαθέτει σε αφθονία ο αλβανικός Στρατός), διακατέχεται από μίσος κατά της Ελλάδας και παρουσιάζει με τον πλέον επιδεικτικό τρόπο την εθνικιστική της ταυτότητα με την κατοχή μίας αλβανικής σημαίας σε κοντάρι η οποία έχει καρφωθεί σε ελληνικό έδαφος. Δηλαδή το προφίλ που χαρακτηρίζει τον UCC ("Απελευθερωτικό Στρατό Τσαμουριάς"). 
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τo βίντεο έφερε την υπογραφή μίας ομάδας μοτοσικλετιστών από την Αλβανία ονόματι «Motorristat Fierak Albanian Stunt» (http://www.facebook.com/pages/-Motorristat-Fierak-Albanian-Stunt-/302755649780139).
http://olympia.gr
Προσέξτε στο 0:55 το άτομο που κινείται προς τα δεξιά και βάζει για κλάσματα δευτερολέπτου το όπλο επ΄ώμου, προδίδοντας ίσως την ταυτότητα του... 
Αν κρίνει κανείς και από τις εξαρτύσεις τύπου γιλέκου που είναι πανομοιότυπες με εκείνες που χρησιμοποιεί ο αλβανικός στρατός στο Αφγανιστάν, το πιθανότερο είναι να πρόκειται για εν ενεργεία αλβανούς στρατιωτικούς οι δύο κοντά στην κάμερα. 
strategyreport
Λες αυτος να ειναι ο στρατος τους;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: