Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΣΤΗΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. ΨΕΥΤΙΚΗ Η ΔΙΠΛΑΝΗ ΕΙΔΗΣΗ,ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ...-ΤΕΛΕΤΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ...!!! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ...

«Θα ήθελα να κάνω μια καταγγελία.
Χθες το βράδυ κατά τις 11:30 στη νοτιοδυτική πλευρά του όρους Πεντέλη κοντά στο σπήλαιο Νταβέλη, πάρκαρα το αυτοκίνητό μου και κατέβηκα με μια φίλη μου για να περπατήσουμε και να δούμε την θέα.

Παρατηρήσαμε ένα περίεργο φως μέσα από τους θάμνους και πλησιάσαμε από φόβο μήπως είχε πάρει κάποια φωτιά.
Προς μεγάλη μας έκπληξη ανακαλύψαμε πως το φως προερχόταν μάλλον από κάποιο κερί που μόλις το πλησιάσαμε έσβησε -πιθανότατα από τον αέρα. Αν και η αλήθεια είναι πως το φως ήταν πολύ δυνατό για να προέρχεται από ένα τόσο μικρό κερί.

Φωτίσαμε με τα κινητά και είδαμε τοποθετημένα γύρω από το κερί διάφορα αντικείμενα και χαρτιά με παράξενα σύμβολα. Εκείνη την στιγμή –που παρεμπιπτόντως τραβούσα τις φωτογραφίες που σας έστειλα- ακούσαμε ένα γρύλισμα και ένας σκύλος πετάχτηκε μέσα από τους θάμνους και μας κυνήγησε. Φυσικά εγκαταλείψαμε το σημείο τρέχοντας.»
από το enikos.gr




*XG
ΤΙ ΜΑΛΑΚΊΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...;
ΣΤΗΜΈΝΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΉ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.
ΨΕΎΤΙΚΗ ΕΊΔΗΣΗ...
Προσπαθεί να προβάλει την μπάντα του.http://kakosgeros.blogspot.com/?zx=29d91ffb238b316b

1 σχόλιο:

Γιάννης είπε...

πριν αρχισεις να κατηγορείς ανθρωπους καλο θα ηταν να κάνεις και μια ερευνα πρωτα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το blog του έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον απο το δικο σου. μπαινω καιρο και παρακολουθω το blog που αναφερεις. Πως το ξερεις? πρώτον οτι προκειται για τελετη και μάλιστα σατανιστικη και οχι π χ για σκηνικό ταινιας η κατι αλλο, δεύτερον ότι έκανε ο ίδιος την καταγγελια ο οποίος λες έχει μάλιστα και αυτο το blog (πως?!?!?!) που μας δινεις και δεν ειναι καποιος αλλος (ΕΣΥ Π.Χ.)και τριτον πως στο διαολο εβγαλες συμπέρασμα ότι έχει συγκρότημα ενώ ο ίδιος δηλωνει απλα fan ενος συγκροτηματος metal? μπικα διαβασα αυτα που λεει στο blog του ο ανθρωπος και καμια σχεση δεν εχει ουτε με το συγκροτημα ουτε με τελετες. παλαβος ισως να ειναι, ισως πάλι ολο αυτο να ειναι απλα μια ιστορια φαντασιας. το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα απο οσα λες... απ οτι καταλαβα απο αυτα που διαβασα πρόκειται για καποιον που έλαβε μια κασετα απο λαθος και ξεκίνησε να γράφει στο blog που εδωσες. 2 Αποσπασματα απο το blog που εδωσες που αποδεικνύειουν ότι πρόκειται για διαφορετικα ατομα: 1, Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011: "Το μόνο ευχάριστο που έγινε αυτή τη βδομάδα ήταν που βρήκα εκείνη την κασέτα, ερχόμενος από τον ΩΡΛ. Σφηνωμένη στο γραμματοκιβώτιό μου, αντιγραμμένη προφανώς, αν κρίνω από το εξώφυλλο. Ποιος ξέρει για ποιον είναι. Αυτά τα ΕΛΤΑ πάντα κάνουν λάθος με τα γραμματακιβώτια της πολυκατοικίας μας. Κανονικά δε θα την κρατούσα, ούτε που το ήξερα αυτό το συγκρότημα" 2, Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012: "Δυο μέρες μετά, ο άνθρωπος πίσω από τους .... (σβηνω το συγκροτημα για να μην κανω διαφημιση), το συγκρότημα που έφτιαξε την κασέτα, δέχεται επιτέλους να με δει μετά από πολλές προσπάθειες να έρθω σε επαφή μαζί του. Φαντάζομαι ότι έγινα μάλλον φορτικός, αλλά χρειάζομαι κάποιες απαντήσεις που μόνο αυτός μπορεί να δώσει." Η μονη σύνδεση του με το συγκρότημα είναι ότι χρησιμοποισαν καποια απο την θεματολογία για να τιμήσουν ετσι εναν ανθρωπο που εμπνευστηκε απο την μουσικη τους και έγραψε τη δική του ιστορία. ερχεσαι τωρα εσυ να το παιξεις μαγκας γραφοντας μια μαλακία και μισή.