Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Χρυσή Αυγή: "Αναρχικός ο δολοφόνος της Πάρου"

από το Γραφείο Τύπου
Ο εκτελεστής της Πάρου ανήκει στην ένοπλη πτέρυγα της άκρας αριστεράς, η οποία εδώ και δεκαετίες δολοφονεί εν ψυχρώ αθώους Έλληνες πολίτες.
Παρ' ότι ο δράστης ήταν πασίγνωστος στις Αρχές και είχε επανειλημμένως προσαχθεί για υποθέσεις τρομοκρατίας, κυκλοφορούσε ελεύθερος για να διαπράττει ληστείες και δολοφονίες. Η οργάνωση "Πυρήνες της φωτιάς" είναι αυτή που το 2009 κατέστρεψε με βόμβα μεγάλης ισχύος τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα.


Ξηλώνεται το πουλόβερ της ακροαριστερής τρομοκρατίας
Βαριές κατηγορίες απηύθυνε ο εισαγγελέας στον 30χρονο απόφοιτο της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, Τάσο Θεοφίλου, στον οποίο η αστυνομία αποδίδει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ληστεία της τράπεζας και στη δολοφονία του ταξιτζή στην Πάρο, ενώ..τον συνδέει και με την τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Του άσκησε δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, για ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή.
Και όλα αυτά πριν πάρει στα χέρια τη δικογραφία για τις διασυνδέσεις του με την τρομοκρατία.
Τώρα η αντιτρομοκρατική εντείνει τις έρευνές της για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του, με δεδομένο -όπως εκτιμά- ότι έχει στη διάθεσή της, πλέον, ακλόνητα στοιχεία που συνδέουν την τρομοκρατία με το κοινό έγκλημα.

Προφήτευσε στο blog του τη σύλληψή του ο τρομοκράτης της Πάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: