Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Aνώνυμα έδωσε μεγάλη βοήθεια σε άρρωστη γυναίκα και τον ανάπηρο γιο της!

Άτομο από την Αθήνα, χωρίς να πει το όνομά του, έστειλε πολλά χρήματα σε οικογένεια με προβλήματα στη Ν. Σελεύκεια Θεσπρωτίας...
Άτομο από την Αθήνα, χωρίς να πει το όνομά του, έδωσε μεγάλη βοήθεια σε άρρωστη γυναίκα και στον ανάπηρο γιο της, στη Ν. Σελεύκεια. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα μας έγραψε η ανιψιά, Σπυριδούλα Ζαράνη, της άρρωστης γυναίκας με τον ανάπηρο γιο, που πριν λίγο καιρό, μη έχοντας, που να διαμείνουν, κατέλαβαν ένα διαμέρισμα στις εργατικές κατοικίες της Ν. Σ λεύκειας.  
"ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ Η' ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΜΟΥ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ
ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!! Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ... ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΦΙΚΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ!!! ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥ .. ! ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ...Σ ΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ.. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΥΟΤΑΝ!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ...".

Δεν υπάρχουν σχόλια: