Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

To «Ζόμπι» του Μαϊάμι τελικά δεν είχε πάρει Άλατα Μπάνιου.

Ο άνθρωπος στην Φλόριντα ο οποίος ήταν ύποπτος για χρήση «άλατα μπάνιου» τον περασμένο μήνα, όταν πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από την αστυνομία κάτω από μια γέφυρα μετά την άρνησή του να σταματήσει το μάσημα ενός άστεγου άνδρα δεν είχε πάρει «άλατα μπάνιου» τελικά.
Σύμφωνα με το γραφείο του εξεταστή στο Miami Dade County Medical, οι τοξικολογικές δοκιμές δεν βρήκαν άλατα μπάνιου που λένε και διαδίδουν όλα τα κανάλια (ύποπτο αυτό) αλλά βρέθηκε μόνο μαριχουάνα στο σύστημά του, και αλκοόλ ... ".
Γιατί τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να κατηγορήσουν τα άλατα μπάνιου για τις περιπτώσεις « κανιβάλων »και« επιθέσεις ζόμπι »;
Ενώ συμβαίνει κάτι άλλο.
Λογικά και στις άλλες περιπτώσεις που τα κανάλια βιάζονται και παίρνουν πρωτοβουλία (γιατί άραγε;)και κατηγορούν τα άλατα μπάνιου χωρίς να είναι επιβεβαιωμένο και χωρίς να περιμένουν τα αποτελέσματα τον τοξικολογικών εξετάσεων υπάρχει μεγάλη πιθανότητα  να είναι ψευδείς.
Μάλλον προσπαθούν να συγκαλύψουν κάτι.
Η αλήθεια είναι ότι οι περιπτώσεις αρχίζουν και πολλαπλασιάζονται ενώ Παλαιοτέρα δεν ακούγαμε τέτοιες παράξενες Ειδήσειs.
http://hellasxg.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: