Σάββατο 5 Μαΐου 2012

“Αναρωτιούνται τι είναι αυτό που σπρώχνει τον Ελληνικό λαό στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”!!!

ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.
Πολλοί αναρωτιούνται τι είναι αυτό που σπρώχνει τον ελληνικό λαό προς τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 
Είναι πολλά τα ελαττώματά μας σαν λαού με κυριότερο τη διαίρεση. Έτσι ακόμη και τώρα, στον έσχατο κίνδυνο, οι πολιτικοί μας είναι διηρημένοι και φαγώνονται μεταξύ τους. 
Αυτό δεν θα μας πείραζε, απεναντίας...
μας κάνει καλό, αλλά δυστυχώς διαιρούν και τον ελληνικό λαό. Αυτό θα φανεί περίτρανα στις κάλπες, όπου δυστυχώς πολλοί Έλληνες ακόμη θα ψηφίσουν τα γνωστά πολιτικά κόμματα αν και με μειωμένα βέβαια ποσοστά. 
Τόσα έχουμε πάθει από τους παλαιούς πολιτικούς και ακόμη δεν έχουμε βάλει μυαλό, αν και έχουμε φθάσει πλέον στο χείλος της καταστροφής. 
Όμως ευτυχώς αυτό δεν ισχύει για όλους. 
Ένα σημαντικό κομμάτι του ελληνικού λαού έχει αφυπνισθεί και έχει πλαισιώσει τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην μεγάλη της προσπάθεια να αλλάξει τον ρουν των πραγμάτων. 
Και όλο και περισσότεροι θα αφυπνίζονται. Αυτό σηματοδοτεί ακριβώς το υγιές ΕΝΣΤΙΚΤΟ του ελληνικού λαού! 
Το ένστικτο αυτό που παραμένει ανέγγιχτο από τις συμφορές μπροστά σε κάθε νέα συμφορά που μας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σαν έθνους, και που ισοφαρίζει με το παραπάνω όλα τα ελαττώματα της Φυλής μας. 
 Άλλωστε το Ελληνικό Έθνος έχει ιστορία πολλών χιλιετιών. Και δεν θα μπορούσε να έχει επιζήσει χωρίς αυτό το υγιές Ένστικτο που μας ενώνει μπροστά στον κίνδυνο. 
Σήμερα η Πατρίδα μας διατρέχει τον ΕΣΧΑΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ!
Γι’ αυτό και ο Ελληνικός Λαός συσπειρώνεται γύρω μας.
Και δεν είναι τυχαίο το ότι συσπειρώνεται γύρω από την Εθνικιστική Ιδεολογία και όχι γύρω από άλλες ιδεολογίες. 

Ο Έλληνας έχει σαν βασικό στοιχείο της Φυλετικής Ψυχής αυτόν τον Εθνικισμό, που στους καιρούς του εφησυχασμού απλώς υπνώττει, για να ξυπνήσει και να θεριέψει μπροστά στον κοινό κίνδυνο. Και αυτό είναι επόμενο να συμβαίνει γιατί κανένα άλλο έθνος δεν διαθέτει τη δική μας μακραίωνη Ιστορία, και τι Ιστορία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: