Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Απάντηση Ηλεκτρονικού Μετώπου Υποστήριξης της Χρυσής Αυγής σχετικά με το θέμα της διαρροής προσωπικών δεδομένων μελών της!

Στα πλαίσια της έγκυρης και πολύπλευρης ενημέρωσης, το SecNews μεταδίδει αυτούσιο μήνυμα από συσχετιζόμενη φιλικά προσκείμενη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής. 
Το Ηλεκτρονικό Μέτωπο Υποστήριξης της Χρυσής Αυγής σε ανάρτησή του δίνει απάντηση σχετικά με το περιστατικό παραβίασης και διαρροής προσωπικών δεδομένων που δημοσιοποιήθηκε πρίν μερικές ημέρες
Με τίτλο θέματος «Νέο μήνυμα από τους Ανθέλληνες υποστηρικτές των Anonymous εναντίον Χρυσής Αυγής!» δίνουν την δική τους απάντηση -από την σκοπιά τους- αναφορικά με τα γεγονότα. 
Παραθέτουμε αυτούσιο το μήνυμα όπως μπορείτε να το δείτε [εδώ]
«Για λόγους εντυπωσιασμού, μας λένει ότι βάλανε και καλά τα στοιχεία ΑΦΜ κ.τ.λ. των στελεχών της Χρυσής Αυγής με δήθεν hacking. Αυτά για να εντυπωσιαστούν παιδάκια. 
Η αλήθεια ότι με έναν γνωστό στην εφορία τα κάνεις όλα αυτά και αφήνεις τα »χάκινγκ» (γιατί για hacking δεν πρόκειται).» 
Είναι σαφές οτι δεν επιβεβαιώνουν ουδεμία επίθεση hacking σε δεδομένα και υπολογιστές μελών της Χρυσής Αυγής ενώ υπερτονίζουν οτι τα στοιχεία ελήφθησαν από τρίτες πηγές με μεθόδους που ουδεμία σχέση έχουν με «χάκινγκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: