Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Με τη φράση "Σαν απατημένες γκόμενες ψήφισαν Χρυσή Αυγή" και "εγέρθητι ελληνικέ λαέ", ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξέφρασε τη δυσφορία του για το γεγονός της αποτυχίας του κόμματος του να εισέλθει στη Βουλή.

Με τη φράση "εγέρθητι ελληνικέ λαέ", ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξέφρασε τη δυσφορία του για το γεγονός της αποτυχίας του κόμματος του να εισέλθει στη Βουλή. 
Ο Γ. Καρατζαφέρης εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά πάντων, με αιχμή τους κυρίους Σαμαρά, Καμμένο, Μιχαλολιάκο και Τσίπρα.
"Ζητήστε από τον Μιχαλολιάκο, τον Καιάδα, τον Καμμένο και τον Τσίπρα να σας βγάλουν από την κρίση", τόνισε, σημειώνοντας ότι "λένε στον Τσίπρα να πάρει την πρωθυπουργία και φοβάται να την πάρει". 
Αναφερόμενος στο υψηλό ποσοστό που έλαβε η Χρυσή Αυγή, υποστήριξε ότι την ψήφισαν "οι πλέον φανατικοί Καρατζαφερικοί που ένιωσαν προδομένοι από τον Καρατζαφέρη, λες και ήταν γκόμενες που απατήθηκαν". 
Υποστήριξε ότι έσπασαν τα τηλέφωνα στα γραφεία του κόμματος, "ο κόσμος έλεγε, αμάν τι κάναμε". Και πρόσθεσε σκωπτικά: "Στείλτε το Μιχαλολιάκο στη Μέρκελ". 
Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε και κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, τον οποίο κατηγόρησε για "καουμποϊλίκια". "Καμμένο θέλατε, καμμένοι θα' στε", είπε αναφερόμενος στους ψηφοφόρους του.
Βιτριόλι έχυσε και κατά του προέδρου της ΝΔ, λέγοντας "ο Σαμαράς τα έχει χάσει".
Κλιμάκωσε δε τα πυρά του εναντίον του Α. Σαμαρά, κατηγορώντας του ότι "δεν είχε το θάρρος να πάει να φιλήσει το μνήμα της γυναίκας (σ.σ. αναφέρεται στη Μαρίκα Μητσοτάκη) που τον έκανε άνθρωπο, που τον έκανε υπουργό σε ηλικία 38 ετών". 
"Τώρα θα πιείτε τον πικρό ζωμό που κάποιοι από σας σερβίρισαν στην Ελλάδα", είπε και κατέληξε:
"Ο θυμός νίκησε τη λογική".

Δεν υπάρχουν σχόλια: