Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Το CNN έχει χάσει τους μισούς θεατές του: Η Εταιρική Βουτιά του CNN Media συνεχίζει όσο αποκαλύπτεται το αληθινό πρόσωπο του...

Τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι του κόσμου έχουν γίνει μάρτυρες και ένα μέρος αυτών αφυπνίζεται πηγαίνοντας  την ανθρωπότητα σε ένα επίπεδο που δεν έχουμε ξαναδεί.
Οι άνθρωποι δεν είναι πλέον αδρανής, στις δυνάμεις που προσπαθούν και επιδιώκουν περαιτέρω ελέγχο σε κάθε πτυχή της ζωής τους.
Ένα σημαντικό μέρος αυτής της  μαζικής αφύπνισης ήταν η αποκάλυψη ότι τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν υπηρετήσει κυριολεκτικά το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα, τουλάχιστον για τα τελευταία 20 χρόνια.
Οι διαφημιστές και οι αναγνώστες συρρέουν για τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης(internet,blogs), ο παλιός δεινόσαυρος των ΜΜΕ συνεχίζει κατηφορικά την βουτιά του με το CNN να οδηγεί την ελεύθερη πτώση.
Το γεγονός αυτό έχει επισημοποιηθεί από την πρόσφατη απελευθέρωση των εκθέσεων του Μαρτίου(Q1)  για την μέτρηση των τηλεθεατών του CNN και των άλλων καλωδιακών Μedia, η οποία έδειξε συνολικά πτώση έως και 50% και την αποστροφή του κόσμου στα τρία καλωδιακά δίκτυα ειδήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: