Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Επιτέθηκαν στον Νικολόπουλο στην Πάτρα (Βίντεο)

Επεισόδιο σε βάρος του βουλευτή Αχαΐας και τομεάρχη Εργασίας της ΝΔ, Νίκου Νικολόπουλου σημειώθηκε απόψε στην Κάτω Αχαΐα. Κατά την διάρκεια εκδήλωσής του, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, στην πλατεία Δημοκρατίας μπούκαραν εξαγριωμένοι απο τα νέα μέτρα πολίτες οι οποίοι εξαπέλυσαν όχι μόνο πολύ βαριές ύβρεις εναντίον του, για το Νέο Μνημόνιο, αλλά και μεγάλες ποσότητες αβγών και γιαουρτιών.
Οι αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για απίστευτα "γαλλικά" και μεγάλη φόρτιση, καθώς οι άγνωστοι πολίτες που του επιτέθηκαν του ζητούσαν εξηγήσεις για την στάση που κράτησε στην τελευταία κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή.
Σύμφωνα με τις ίδιες οι πληροφορίες ο κ. Νικολόπουλος ζήτησε από τους διαμαρτυρόμενους να διατυπώσουν τις απόψεις τους, ώστε να γίνει διάλογος, αλλά αυτοί συνέχιζαν να φωνάζουν. Ταυτόχρονα κάποιοι προσπάθησαν να πετάξουν αυγά και γιαούρτια.
Για να μην οξυνθεί περαιτέρω η κατάσταση, ο βουλευτής αποχώρησε και σε δήλωσή του που έκανε, υποστήριξε ότι δέχθηκε επίθεση «από άτομα που ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο», ενώ πρόσθεσε πως είναι ευθύνη όλων των πολιτών να υπερασπιστούν το δικαίωμα στον διάλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: