Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Θα του επιτρέψουμε να την κάνει;

Δεν μας χέζεις ρε Νταράλα ....και πού' σαι ..το Αιγαίο δεν ανήκει στους πιθήκους τους κολλητούς σου... ούτε στα ψάρια. 
Δεν νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε φασαρία.
Ας μην πάει κανένας. Ας τραγουδήσει μόνος του στις καρέκλες, στους τοίχους, και στο πάτωμα.
Αλλά θα πάνε πάλι τα κομματόσκυλα, οι δημοτικοί "άρχοντες",οι αλλοδαποί φίλοι του και οι συνήθεις άχρηστοι. Χώρια ότι θα πάνε και τζάμπα. 

Συναυλίες με ελεύθερη είσοδο σε έντεκα γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά θα δώσει ξεκινώντας απο αυτο το  Σάββατο εχθές ο Γιώργος Νταλάρας. Όπως είπε μιλώντας στον ALPHA, για τον ίδιο οι συναυλίες στις γειτονιές τις Νίκαιας, του Κερατσινίου και άλλων περιοχών σαν αυτές είναι το ελάχιστο "ευχαριστώ", για τον κόσμο που τον στηρίζει χρόνια ολόκληρα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε και για την οικονομική κατάσταση της χώρας. 
Όπως λέει, το μνημόνιο ήταν άδικο για τους Έλληνες, αλλά ταυτόχρονα ήταν και μια επιλογή, που δεν μπορούσε να αποφευχθεί

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αφού λοιπόν αλλάξαμε νοοτροπία, πάψαμε να πετάμε σκουπίδια στο δρόμο, να λαδώνουμε το γιατρό, να παρακαλάμε τον πολιτικό για μία εξυπηρέτηση, να κρύβουμε μέτρα στη δήλωση από το ακίνητο που φτιάξαμε, καταλήξαμε να βρίζουμε και κάποιους λίγους Έλληνες, οι οποίοι παρουσίασαν έργο στο χώρο της τέχνης και που τυγχάνουν να έχουν αποκτήσει πια δικαίως και παγκόσμια αναγνώριση. Διαπιστώνουμε ακόμα μια πως μας πειράζει ο γείτονας που πρόκοψε και ενώ θα έπρεπε να γίνουμε ανταγωνιστικοί ώστε να κάνουμε κι εμείς το ίδιο, ζητάμε να καταστραφεί!