Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Η αρχιτεκτονική σχολή της Ξάνθης καταρρέει!

Είμαι φοιτήτρια στην αρχιτεκτονική σχολή της Ξάνθης. Η σχολή εδώ και πάρα πολύ καιρό αντιμετωπίζει...βασικά προβλήματα (έλλειψη καθηγητών, έλλειψη 407) όμως πλέον αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης...
Εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν υπάρχει θέρμανση και όποιος γνωρίζει το ωράριο των φοιτητών της αρχιτεκτονικής θα καταλάβει πόσο ακόμα πιο σημαντικό γεγονός είναι η ανυπαρξία αυτής!(Όταν υπάρχει πετρέλαιο το ωράριο είναι αυστηρό 7.00 (!) -12.30 και 17.30-19.30) Τις τελευταίες 4 μέρες και ενώ ο αέρας, η βροχή και το χιόνι πλήττει την πόλη της Ξάνθης καθώς και το κτίριο της σχολής μας καθότι δεν έχει υποστεί καμία συντήρηση από τη στιγμή της ανέγερσής του! Οι φωτογραφίες είναι σημερινές και δείχνουν μέρος της αθλιότητας που είμαστε αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουμε ενώ οι υπεύθυνοι φορείς δεν κάνουν απολύτως τίποτα για να διορθωθεί η κατάσταση!  
Το θέμα είναι πλέον ότι κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα...Είστε νομίζω υποχρεωμένοι πια να κάνετε κάτι αν θέλετε να περηφανευόσαστε για τους φοιτητές που βγάζει το ελληνικό πανεπιστήμιο!




Αναγνώστρια

Δεν υπάρχουν σχόλια: