Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Αλλοδαπός ο δολοφόνος του 90χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σεσημασμένος εγκληματίας ο δράστης, που κυκλοφορούσε ελεύθερος λόγω των… ευεργετικών διατάξεων της συγκυβέρνησης του μνημονίου.
Εξιχνιάσθηκε η φρικτή δολοφονία ηλικιωμένου συμπατριώτη μας, που διεπράχθη τις πρώτες μέρες του 2012, στην πολύπαθη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Κατόπιν ερευνών συνελήφθη 32χρονος Γεωργιανός, ο οποίος ομολόγησε ότι είχε εισβάλλει στον σπίτι υπερήλικα συμπατριώτη μας, όπου, αφού τον γρονθοκόπησε με απίστευτη αγριότητα, στην συνέχεια τον φίμωσε με ύφασμα και αυτοκόλλητη ταινία.
Ο θάνατος του άτυχου ηλικιωμένου επήλθε από ασφυξία, τα δε λάφυρα του δολοφόνου ήταν χρυσαφικά, χρυσές λίρες, ένα παλαιό πιστόλι κειμήλιο και 3.500 ευρώ. Ο αλλοδαπός εγκληματίας θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ πιθανή θεωρείται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Η τρίτη ηλικία, οι παππούδες μας και οι γονείς μας, αυτή η μερίδα των απροστάτευτων και εγκαταλελειμμένων από το ανθελληνικό κράτος, συμπατριωτών μας, έχει αφεθεί στα νύχια των λαθρομεταναστών εγκληματιών. Τα, κατά αγέλες περιφερόμενα αποβράσματα, κυκλοφορούν στις πόλεις και στα χωριά μας, με σκοπό να σκοτώσουν και να ξανασκοτώσουν, για μερικά ευρώ. Με την αμέριστη συνδρομή των ελληνόφωνων πολιτικάντηδων και τη μόνιμη συμπαράσταση των αριστεριστών, των προοδευτικών και των ΜΚΟ. 
Γιατί τόσο κοστίζει γι’ αυτούς η ζωή του Έλληνα! Αξία μηδαμινή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: