Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Nεκρός ο Ηλίας Παναγιώταρος.ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!Τελικά είναι ψέμματα..Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ..

Θα σε στενοχωρήσουμε φίλε μου δυστυχώς είναι ψέματα…. Θα είναι μαζί μας αύριο στην Πορεία.. Γιώργος Βατραχος.
ψεμματα ειναι ελατε ολοι στην εκδηλωση για τα ΙΜΙΑ αυριο να τον δειτε
Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ.
ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΟΣΗ ΣΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗ!
Αναγνώστης.
ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Ένα βρώμικο, προβοκατόρικο και φανταστικό δημοσίευμα καταχωρήθηκε στον ιστότοπο zougla.gr σύμφωνα με το οποίο ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος έπεσε θύμα δολοφονίας χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
Το επίμαχο ψευτικο άρθρο..
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ηγετικό μέλος της Χρυσής Αυγής, βρέθηκε νεκρός χθες το βράδυ σε ερημική περιοχή της ευρύτερης Αττικής. Σύμφωνα με τη νεκροψία που του έγινε, ο δολοφονημένος δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι, στο στήθος, την κοιλιακή χώρα αλλά και το λαιμό. Περιοχές του προσώπου του ήταν παραμορφωμένες. Τα τραύματα στο.....
πρόσωπο που προκάλεσαν την παραμόρφωση δεν έχει ξεκαθαριστεί αν προκλήθηκαν πριν ή μετά τα μοιραία χτυπήματα με μαχαίρι που προκάλεσαν το θάνατο.
Ο εκλιπών, που σύμφωνα με μαρτυρία της γυναίκας του έλειπε από το σπίτι του από προχθές, δεχόταν τον τελευταίο καιρό απειλές από άτομα πολλών και διαφορετικών ιδεολογιών, που ενδέχεται να προκάλεσαν τη δολοφονία του.
Η κηδεία θα γίνει αύριο στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, όπου αναμένεται να παρευρεθούν πολλά μέλη της Χρυσής Αυγής καθώς και ο αρχηγός της Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για το γεγονός, στελέχη της ΓΑΔΑ, συγγενείς του θύματος, και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή επεισοδίων.
ΑΠΕ-ΜΠΕ με πληροφορίες και από το zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: