Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Προσέγγιση της ατζέντας των Illuminati για την Ανατολική Ευρώπη.Όχι νομίζατε οτι θα την αφήνανε ήσυχη..

Η ατζέντα των illuminati στη λαϊκή κουλτούρα έχει γίνει ένα παγκόσμιο φαινόμενο και δεν έχει γλιτώσει ούτε η Ανατολική Ευρώπη.Το "Bad Girls" των Doda και το Trees«Τα δέντρα» των Vintage είναι δύο μουσικά βίντεο παραδείγματα πολύ συμβολικά που είναι εξαιρετικά δημοφιλής στη Ρωσία και στην Πολωνία. Eαν εξετάσουμε αυτά τα βίντεο θα δείτε πώς το περιεχόμενό τους συμβαδίζει εντελώς  με την ατζέντα της ελίτ στον κόσμο και είναι γεμάτα σύμβολα που βγάζουνε μάτι..
Αυτό που ονομάζεται "Illuminati" λειτουργεί σε παγκόσμια κλίμακα, έτσι είναι φυσικό ότι η μηχανή προπαγάνδας της έχει αναπτυχθεί σε παγκόσμια κλίμακα.
Αφου αμερικάνικοι και βρετανικοι καλλιτέχνες έχουν καταφέρει να γίνουν πολύ γνωστοί στον κόσμο, στη συνέχεια, χρησιμοποιούνται για να διαδώσουν την ατζέντα της ελίτ σε συγκεκριμένες εθνοτικές ομάδες.
Σε Προηγούμενα άρθρα έχουμε περιγράψει τους Illuminati συμβολισμούς που βρέθηκαν στη μουσική από την Κορέα, την Ιαπωνία, τη Λατινική Αμερική και τη Ρωσία.
Παρά τη διαφορά στην κουλτούρα και τη γλώσσα μεταξύ των χωρών αυτών,η παγκοσμιοποιημένη μαζική μηχανή του σήμερα καταφέρνει να εκθέτει σε ολόκληρο τον κόσμο την ατζέντα των illuminati μέσα απο μια συγκεκριμένη σειρά συμβόλων.
Δείτε τα μουσικά βίντεο clip και  θα καταλάβετε..

Δεν υπάρχουν σχόλια: