Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΤΙΣΕ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.

‘Οτι μας δουλεύουν και μάλιστα πολύ ,είναι ίσως γνωστό.Μονο που πλέον γίνεται κάπως πιο δύσκολο λόγω του διαδικτύου . Πότε έγιναν τα πυρηνικά εργοστάσια στο Ιράν που απειλούν τον πλανήτη (όπως τα….επικίνδυνα όπλα του Ιράκ προφανώς) ;
Απάντηση. Επί Σάχη με την αγαστή σύμπνοια και βοήθεια των ΗΠΑ και των λοιπών δυτικών στα πλαίσια του προγράμματος “Atoms for Peace “ . Η στήριξη, ενθάρρυνση και συμμετοχή...των Ηνωμένων Πολιτειών και των δυτικοευρωπαϊκών κυβερνήσεων στο Ιράν σχετικά με το πυρηνικό του πρόγραμμα εξακολούθησε μέχρι το 1979 όταν η ιρανική επανάσταση ανέτρεψε τον Σάχη . (ποιός τα έκανε μούσκεμα τότε είναι επίσης γνωστό)
Αφού οι ΗΠΑ ανέτρεψαν βίαια τον νόμιμο πρωθυπουργό Μοσαντέκ που ήθελε να εθνικοποιήσει τις πετρελαϊκές εταιρείες ,έφεραν τον Σάχη και τον έστρεψαν στην κατασκευή πυρηνικών εργοστασίων γιατί έτσι τους συνέφερε τότε . Τώρα ετοιμάζονται να επιτεθούν στο Ιράν διότι δήθεν ετοιμάζει πυρηνικά όπλα. Το ότι άλλοι λαοί στην περιοχή (Ισραήλ) έχουν πάνω από 200 πυρηνικές βόμβες δεν ενοχλεί προφανώς κανέναν.
Και τώρα απειλούν με μείζονα σύρραξη για κάτι που προκάλεσαν οι ίδιοι ,όπως ακριβώς έγινε και στο Ιράκ. Μόνο που αυτή την φορά τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα . 
Κάποιοι μπατιρημένοι σύμμαχοι δεν έχουν από που αλλού να πάρουν πετρέλαιο με πίστωση , κάποια αρκούδα βρυχάται , κάποια υπερόπλα γκρεμίζονται κάτω κακήν κακώς ,κάποια υπερ-μαχητικά δεν μπορούν να προσγειωθούν στα αεροπλανοφόρα …
Εχουν σοβαρά προβλήματα οι πλανητάρχες. Καλά είναι τα σχέδια αλλά άντε να τα εφαρμόσεις . Και θέλουν και παγκόσμια κυριαρχία .
http://exerevnitis.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: