Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ένα πείραμα που έκανε μια γυναίκα στην Νέα Ορλεάνη με παράνομα ναρκωτικά με την ονομασία «άλατα μπάνιου-bath salts» της κόστισε το χέρι της και σχεδόν τη ζωή της ,γιατί μετά την ένεση δημιουργήθηκε ένα βακτήριο που τρώει την σάρκα στο σημείο της ένεσης.

Η 34 χρονή γυναίκα εμφανίστηκε σε ένα νοσοκομείο στην Λουιζιάνα με παράπονα από τον πόνο και ερυθρότητα στο δεξί αντιβράχιο της, όπου υπήρχε μια πληγή παρακέντηση η γυναίκα παραδέχτηκε ότι ήταν απο μια βελόνα. 
Είπε ότι τα συμπτώματα  ξεκίνησαν δύο ημέρες μετά την ένεση απο  το ναρκωτικό (άλατα μπάνιου) σε ένα πάρτυ, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύθηκε online στο περιοδικό Ορθοπεδική.
Οι γιατροί έδωσαν ισχυρά αντιβιοτικά  για  δερματική λοίμωξη και φάνηκε να γίνετε καλύτερα. Δύο ημέρες αργότερα, όμως, ο ασθενής ήταν ακόμα στον πόνο.  
Από την προσεκτικότερη εξέταση, οι γιατροί ανακάλυψαν αυξανόμενη ερυθρότητα, αποφολίδωση του δέρματος και μια άσχημη οσμή, αναφέρει η έκθεση.
Υποψιάζονται μια αυξανόμενη μόλυνση, και οι γιατροί στέλνουν αμέσως τη γυναίκα για χειρουργική επέμβαση. Ανακάλυψαν γρήγορα νεκρούς μυς γύρω από το σημείο της ένεσης στον πήχη της, και μια μόλυνση να κινείται τόσο γρήγορα σκοτώνοντας τους υγιείς ιστούς στο πέρασμά της που οι γιατροί  μπορούσαν να την δουν , αναφέρει η έκθεση.
Συνέχεια στο http://vitals.msnbc.msn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: