Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

VIDEO: Ποδοπατήθηκαν για ένα ζευγάρι παπούτσια του Μάικλ Τζόρνταν!

Τον Μάικλ Τζόρνταν, τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών κατά πολλούς, σίγουρα όλοι τον θυμούνται.
Οι περισσότεροι θα θυμούνται και τα περίφημα, σχεδόν «ιστορικά», παπούτσια «Air Jordan» (με «υπογραφή» του ιδίου τα οποία ήταν must για κάθε καλαθοσφαιριστή).
Σε μία έξυπνη εμπορική κίνηση, η Nike αποφάσισε να τα επανακυκλοφορήσει καθώς το όνομα του κορυφαίου παίκτη πουλάει ακόμη σαν ζεστό καρβέλι ψωμί! Οι σκηνές έξω από τα καταστήματα των ΗΠΑ θύμιζαν αυτές από την εποχή των σούπερ εκπτώσεων ή της αναμονής για ένα iPod!
Οι ενδιαφερόμενοι κυριολεκτικά ποδοπατήθηκαν μην βλέποντας τίποτα άλλο μπροστά τους από τα παπούτσια πριν το ταμείο! Στο Σιάτλ η αστυνομία αναγκάστηκε να κάνει χρήση σπρέι πιπεριού για να καλμάρει τους κυριευμένους από φρενίτιδα shoppers, ενώ στην Ατλάντα η λαχτάρα για να μπουν στο κατάστημα που πωλούσε τα αθλητικά παπούτσια είχε ως αποτέλεσμα να σπάσουν τις πόρτες του καταστήματος!  
Στο, δε, Ώστιν του Τέξας οι Αρχές αποφάσισαν να κλείσουν εντελώς το εμπορικό κέντρο αφού η μανία των φαν του Μάικλ Τζόρνταν έγινε η αιτία να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί. Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, οι ουρές έφθαναν ή και ξεπερνούσαν τα 1.000 άτομα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: