Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΣΘΟ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΟΝΤΙ, ΟΣΟ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΗ!Εκτός από τα δάκρυα της υπουργού εργασίας και πρόνοιας, όταν ανακοίνωνε το πάγωμα (όχι τις μειώσεις) των συντάξεων ακούστε τι λέει ο νέος πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι.

Αφιερωμένο στα εγχώρια καθάρματα που τρωγοπίνουν σε βάρος του λαού:
Στο ιταλικό Κοινοβούλιο θα παρουσιάσει σήμερα τα επώδυνα μέτρα λιτότητας ο πρωθυπουργός της χώρας Μάριο Μόντι. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν ικανοποιεί απαιτήσεις των Μέρκελ και Σαρκοζί.
Ο ίδιος ο Μόντι ανακοίνωσε πως ''αυτοβούλως'' αρνείται τους μισθούς του ως πρωθυπουργός και υπουργός Οικονομικών της χώρας.
Προσέξτε ότι δεν αρνείται έναν, αλλά δύο πλουσιοπάροχους μισθούς!
Τα βλέπουν αυτά οι δικοί μας ελεεινοί χαραμοφάηδες;
Από τις σημερινές (05/12/2011) ειδήσεις, με θέμα τα οικονομικά μέτρα που πήρε η νέα κυβέρνηση της Ιταλίας. Εκτός από τα δάκρυα της υπουργού εργασίας και πρόνοιας, όταν ανακοίνωνε το πάγωμα (όχι τις μειώσεις) των συντάξεων ακούστε τι λέει ο νέος πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι.
Σε αντίθεση με αυτά που μας λένε 2 χρόνια τώρα Παπανδρέου, Βενιζέλος, Παπακωνσταντίνου, Κουτρουμάνης, υπουργοί, υφυπουργοί κ.ά., ο Μόντι λέει ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να κατηγορήσει την Ευρώπη (όπως κάνουν οι "δικοί" μας με την Τρόικα), για τα αντιλαϊκά μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση του.
Διαφορά πολιτικής και κοινωνικής κουλτούρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: