Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

H Ρωσία εξοπλίζει με πυραύλους τη Συρία για να υπερασπιστεί τα εδάφη της σε μια Επίθεση του ΝΑΤΟ!

Russian S300 Anti Aircraft System
Το ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να είναι σε θέση να κερδίσει τον πόλεμοο ενάντια στη Ρωσία (και την Κίνα). Η ρωσική και η κινεζική κυβέρνηση ξέρουν τι διακυβεύεται. Πρόκειται για παγκόσμια κατάκτηση, τον έλεγχο του πετρελαίου, των φυσικών πόρων ... Αυτό δεν έχει να κάνει με την ελευθερία, τη δημοκρατία, την απελευθέρωση απο τους Σύριους από δικτάτορες ... Αυτά είναι μόνο ψευδή και ρητορική για τη δημιουργία πατριωτισμού.
Η ρωσία Προειδοποιεί ότι δεν θα ανεχτεί δυτικές δυνάμεις να διέρχονται την "κόκκινη γραμμή"
Γνωρίζουμε πλέον ότι Ρωσικά πολεμικά πλοία τα οποία εισήλθαν σύμφωνα με πληροφορίες της Συρίας στα χωρικά ύδατα τους την περασμένη εβδομάδα μετέφεραν πυραυλους και ρωσικους τεχνικούς εμπειρογνώμονες έτοιμους να βοηθήσουν την Δαμασκό να δημιουργήσει ένα εξελιγμένο σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας.
Εκτός ότι αντιπροσωπεύουν μια επίδειξη δύναμης για να αποθαρρύνουν τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ για την έναρξη μιας στρατιωτικής επίθεσης.
Οι πυραύλοι S-300, οι οποίοι σύμφωνα με την έκθεση θα χρησιμοποιηθούν για να «αποτρέψουν πιθανή επίθεση από το ΝΑΤΟ ή των ΗΠΑ και της ΕΕ,« είναι μεγάλης εμβέλειας εδάφους-αέρος που αναπτύχθηκαν από τη Ρωσία το 1979 με σκοπό την προστασία των μεγάλων βιομηχανικών και στρατιωτικές βάσεις από τα αεροσκάφη επίθεσης του εχθρού και πυραύλους cruise.
Το σύστημα θεωρείται ευρέως ως ένα από τις πιο ισχυρές αντιαεροπορικές συστοιχίες σε σύγχρονες πολεμικές συγκρούσεις, που έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν μέχρι και 100 στόχους και να συμμετάσχουν σε 12 κάθε φορά. Η Ρωσία πρόσφατα προσπάθησε να πωλήσει το ίδιο σύστημα στο το Ιράν, αλλά η συναλλαγή σταμάτησε μετά από πιέσεις από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.
Ο Οπλισμός της Συρίας με ένα τέτοιο ικανό, μέσω εναέριας άμυνας προφανώς δεν αποτελεί καλό οιωνό για κάθε πιθανή «ζώνη απαγόρευσης πτήσεων» που έχουν προγραμματισθεί από τις δυτικές δυνάμεις. Οι εκθέσεις που έχουν κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα λένε ότι μαχητικά αεροσκάφη από την Τουρκία και άλλα Αραβικά κράτη θα εισέλθουν σύντομα στον συριακό εναέριο χώρο υπό το «ανθρωπιστικό» προσχημα της υλικοτεχνικής βοήθειας από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: