Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ BILDERBERG ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ - ΓΙΑ ΚΑΤΙ "ΜΕΓΑΛΟ" ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ!

Τελειώνοντας την ομιλία του ο κ. Παπανδρέου η κα Διαμαντοπούλου σηκώθηκε όρθια και πήρε το λόγο, με ολόκληρη την κοινοβουλευτική ομάδα να την παρακολουθεί έκπληκτη. Η κα Διαμαντοπούλου απευθυνόμενη στον κ. Παπανδρέου δήλωσε ότι ο ίδιος στην ομιλία του δεν είπε τίποτα για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας όπως είχαν συμφωνήσει στο υπουργικό συμβούλιο, προκαλώντας αναστάτωση στην συνεδρίαση.
Δηλαδή η Αννούλα κάρφωσε τον ψευταρά Τζέφρυ, γελοιοποιώντας τον σε ζωντανή σύνδεση, με μια παρέμβαση εκτός προγράμματος!
Πρόκειται για σαφέστατη επίδειξη ισχύος από την θρασύτατη καταστροφέα της Παιδείας, που δείχνει πώς θα κινηθεί όταν αποχωρήσει ο νυν καταστροφέας της Ελλάδας!
Εμείς οι "συνωμοσιολόγοι" και "περίεργοι" τα γράφουμε εδώ και καιρό: Η "κυρία" προορίζεται για μεγάλα πράγματα από τ'αφεντικά της, που είναι απόλυτα ικανοποιημένα από το "έργο" της στην (α) Παιδεία!
Εξάλλου, είναι γνωστή και διόλου τυχαία η...εξέλιξη των "θαμώνων" της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, στην οποία η Διαμαντοπούλου έχει...διαρκείας!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: