Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Από τα 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους στα 500 εκατομμύρια ανθρώπους – Η αρρωστημένη ατζέντα της παγκόσμιας ελίτ για τον έλεγχο του πληθυσμού..Πώς θα νιώθατε αν σας μετέφεραν σε ένα στρατόπεδο στείρωσης χωρίς την θέληση σας;και όμως έχει γίνει στις ινδίες..

- Σε ένα κρατικό νοσοκομείο της Μανίλα, πρωτεύουσας των Φιλιππίνων ήρθε στο φως το βρέφος που ανεβάζει τον ανθρώπινο πληθυσμό του πλανήτη στα επτά δισεκατομμύρια. («Βρέφος υπ' αριθμόν 7 δισεκατομμύρια», ΕΘΝΟΣ, 31 Οκτωβρίου 2011).
Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών όρισε επίσημα την 31η Οκτωβρίου ως Ημέρα των 7 δισεκατομμυρίων (‘7 Billion Day’). Την ημέρα αυτή, τα Ηνωμένα Έθνη εκτιμούν ότι ο πληθυσμός της γης έφτασε τα 7 δισεκατομμύρια για την πρώτη φορά. Όμως, αντί να γιορτάζουμε το ορόσημο που οι 7.000.000.000 άνθρωποι αντιπροσωπεύουν, η UNPF αντίθετα εστιάζει στην χρήση της 31ης του Οκτώβρη για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τη «βιωσιμότητα» και την «αειφόρο ανάπτυξη». Με άλλα λόγια, τα Ηνωμένα Έθνη για άλλη μια φορά δηλώνουν ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη και ότι πρέπει να ληφθούν πιο άμεσα μέτρα για τη μείωση της γονιμότητας. 
Τα τελευταία χρόνια, τα Ηνωμένα Έθνη και άλλοι διεθνείς οργανισμοί έχουν γίνει πιο τολμηροί στην προσπάθεια να προωθήσουν την αρρωστημένη ατζέντα ελέγχου του πληθυσμού της παγκόσμιας ελίτ. Οι περισσότερες από τις σημερινές οργανώσεις, όπως ο ΟΗΕ απλά θα μιλήσουν για «σταθεροποίηση» του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά όπως θα δείτε σε αυτό το άρθρο, υπάρχουν πολλοί μεταξύ της παγκόσμιας ελίτ που δεν φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά για το στόχο της μείωσης του πληθυσμού του κόσμου σε 500 εκατομμύρια (ή λιγότερο). Για εσάς και για μένα μπορεί να φαίνεται σαν παραφροσύνη να θέλουμε να απαλλαγούμε από περισσότερο από το 90 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά υπάρχει μια αυξανόμενη συναίνεση μεταξύ των παγκόσμιων ελίτ ότι αυτό είναι απολύτως απαραίτητο για το «καλό του πλανήτη».
Στην πραγματικότητα, δεν είναι σίγουρα τυχαίο το γεγονός ότι τα Ηνωμένα Έθνη έθεσαν την ‘7 Billion Day’ ακριβώς την ίδια ημέρα που γιορτάζεται το Halloween. Ίσως θέλουν να δείξουν πόσο «τρομακτικό», είναι ότι έχουμε 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη, ή ίσως προσπαθούν να μας στείλουν ένα μήνυμα με το να έχουμε την Ημέρα των 7 δισεκατομμυρίων την ίδια ημέρα με «το φεστιβάλ του θανάτου».
Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται να παρά-είναι σύμπτωση το γεγονός ότι η ‘7 Billion Day’ πέφτει την ίδια ημέρα με το Halloween.
Οι περιορισμοί στις γεννήσεις παιδιών ήδη εμφανίζονται σε δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές. Για παράδειγμα, μια νέα εκπομπή στο Fox που λέγεται ‘Terra Nova’ απεικονίζει το μέλλον της γης να είναι μια πραγματική κόλαση λόγω του υπερπληθυσμού. Οι άνθρωποι στο μέλλον δύσκολα μπορούν να αναπνεύσουν τον αέρα λόγω της συντριπτικής ρύπανσης και μία αυστηρή «πολιτική δύο-παιδιών» εκτελείται αυστηρά.
Η οικογένεια που εμφανίζεται στο Terra Nova είναι σε θέση να περάσει μέσα από μια πύλη σε έναν προϊστορικό κόσμο που είναι 85 εκατομμύρια χρόνια πίσω στο παρελθόν. Σε αυτό το «νέο κόσμο», οι άνθρωποι έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη νέα σοσιαλιστική κοινωνία όπου στον καθένα δεν του λείπει τίποτα και όπου η «πράσινη τεχνολογία» τους βοηθάει να αποφύγουν τα «λάθη» του παρελθόντος.
Δυστυχώς, οι σοσιαλιστικές ουτοπίες όπως αυτή στο Terra Nova υπάρχουν μόνο στα έργα επιστημονικής φαντασίας.
Αντίθετα, αυτό που συμβαίνει τις περισσότερες φορές στην πραγματική ζωή είναι ότι οι «καλές προθέσεις» εκείνων που σχεδιάζουν τη κοινωνία καταλήγουν σε απόλυτη τυραννία, όταν τίθενται σε εφαρμογή.


Για παράδειγμα, απλά δείτε τι έγραψε ένα πρόσφατο άρθρο του National Geographic, όταν οι κοινωνικοί σχεδιαστές στην Ινδία προσπάθησαν να μειώσουν επιθετικά τα ποσοστά γεννήσεων στην Ινδία, στη δεκαετία του 1970 ....

Indian Sterilization Camp

Η ινδική κυβέρνηση προσπάθησε μια φορά στο παρελθόν να προωθήσει τις βαζεκτομές (τεχνητή αντρική στείρωση), στη δεκαετία του 1970, όταν το άγχος για την έκρηξη του πληθυσμού ήταν στο αποκορύφωμά της. Η Πρωθυπουργός Ίντιρα Γκάντι και ο γιος της, Sanjay χρησιμοποίησαν εξουσίες έκτακτης ανάγκης για να υποχρεώσουν μια δραματική αύξηση στις στειρώσεις. Από το 1976 έως το 1977 ο αριθμός των εγχειρήσεων τριπλασιάστηκε, σε περισσότερο από οκτώ εκατομμύρια. Πάνω από έξι εκατομμύρια από αυτές ήταν βαζεκτομές. Οι εργαζόμενοι στον οικογενειακό προγραμματισμό εξωθήθηκαν να ανταποκριθούν στις ποσοστώσεις. Σε μερικές επαρχίες, η στείρωση έγινε μια προϋπόθεση για τη λήψη νέων κατοικιών ή άλλων κυβερνητικών οφελών. Σε ορισμένες περιπτώσεις η αστυνομία απλά έπιανε τους φτωχούς και τους οδηγούσε σε στρατόπεδα στείρωσης.
Πώς θα νιώθατε αν σας μετέφεραν σε ένα στρατόπεδο στείρωσης;
Τα προγράμματα στείρωσης (τις περισσότερες φορές είναι «εθελοντικά») είναι σε πλήρη ισχύ σε όλη την υδρόγειο. Το περισσότερο καιρό είναι υπό την αιγίδα και με χρηματοδότηση των Ηνωμένων Εθνών. Η παγκόσμια ελίτ έχει μεγάλη εμμονή με να αναγκάσει τις γυναίκες να έχουν λιγότερα μωρά.
Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο η έκτρωση είναι τόσο πολύ σημαντική για αυτούς.

An Indian one-child policy propaganda video.

 μετά από λίγο ψάξιμο δείτε φωτογραφίες απο τους τόπους συγκέντρωσις των στειρώσεων..τρομακτικό..πατήστε στο περισσότερα..

Sterilization camps EXPOSED!

RTB: Sterilization camps and programs are an often-hidden but widely funded and enacted part of the long 20th Century’s attention to reducing populations in poor, non-European countries, and then, among the poor and indigent, or any others considered ‘undesirable’ or lower-class in Europe and America.
Text and photos by Nick Rain, photographer.
Copyright Nick Rain, used with permission.


India. In a remote part of India on the border with Nepal a local clinic managed to convince the local tribal women to come on mass to undergo sterilization to combat poverty. The women however were not aware how the crude operation would be carried out.


In a remote part of India on the border with Nepal a local clinic managed to convince the local tribal women to come en mass to undergo sterilization to combat poverty. The women however were not aware how the crude operation would be carried out. The operation took place inside the dirty clinic with hundreds of women waiting like cattle to be operated on.

One by one the women were put on the operating table, the instrument used looked like a twelve inch metal tube with a sharp edge at one end. It was then forced into the womans stomach and the physician looked through the instrument and made what looked like a twist and

The instrument was then pulled out and a nurse quickly stitched up the wound, placed a plaster and the woman was carried out and left on the grass outside the clinic to recover.

After the operation this young woman is helped outside.

περισσότερα εδώ..http://redskywarning.blogspot.com/2011/11/7-500.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια: