Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Συνεχίζονται τα πολιτικά μηνύματα στα ελληνικά γήπεδα

Για δεύτερη βδομάδα, οι οπαδοί εξέφρασαν από τις κερκίδες τη δυσαρέσκειά τους για την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας. Μετά τα σαββατιάτικα πανό σε «Καραϊσκάκη» και Αγρίνιο, τη σκυτάλη πήραν οι φίλοι του Εργοτέλη με μήνυμα κατά της κυβερνητικής πολιτικής. Την ίδια στιγμή, ο επικεφαλής των μέτρων ασφαλείας στο ΟΑΚΑ, έδωσε σαφή εντολή στους αστυνομικούς να μην περάσει στις εξέδρες ούτε ένα πανό με πολιτικό περιεχόμενο για το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη!
Οι οργανωμένοι οπαδοί των Ηρακλειωτών, οι Alternatives, ανάρτησαν στη θύρα 11 του Παγκρήτιου ένα πανό με τη φράση του Νίκου Καζαντζάκη "Δεν ξενοδουλεύουμε. Εμείς είμαστε οι αφέντες. Το αμπέλι τούτο της γης είναι δικό μας".
Ο διαιτητής Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας δεν διέκοψε το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, κάτι που έκανε το Σάββατο και ο Βοσκάκης στο Αγρίνιο.
Στο ΟΑΚΑ
Ο επικεφαλής των μέτρων ασφαλείας στο ΟΑΚΑ μετέφερε ρητή εντολή σε αστυνομικούς και υπαλλήλους σεκιούριτι: "Απαιτείται απ' όλους να κάνουν εξονυχιστικό έλεγχο στα άτομα που θα εισέλθουν στις εξέδρες για τα πανό, δεν θα επιτραπεί η είσοδος πανό στο γήπεδο με πολιτικό και ιδίως υβριστικό περιεχόμενο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: