Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Μήνυμα της Greek Hacking Scene (GHS) προς το κοινό.

 [Αποκλειστικό] Μήνυμα της Greek Hacking Scene (GHS) προς το κοινό.Η Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή (GHS) απέστειλε προς το SecNews σχετικό μήνυμα προς δημοσίευση για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Στο συγκεκριμένο μήνυμα ενημερώνει το κοινό σχετικά με το πώς ξεκίνησαν, τα μεγάλα χτυπήματα που έχουν πραγματοποιήσει εντός και εκτός Ελλάδος, ενώ αφήνουν να διαφανεί ότι θα υπάρξει σύντομα συνέχεια με πιό ισχυρά χτυπήματα. Δημοσιεύουμε αυτοτελές το μήνυμα τους, όπως συνηθίζουμε, χωρίς <…>
περικοπές:
Μήνυμα G.H.S
«Πολλοί είναι αυτοί που γνωρίζουν την περιβόητη Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή…ποιοι είναι στα αλήθεια όμως; 
Η Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή είναι μια ομάδα που έχει τις ρίζες της πίσω στην δεκαετία του 90′ οπότε και γεννήθηκε. Έλληνες νέοι, διψασμένοι για γνώση συσπειρώνονται και δημιουργούν μια ομάδα η οποία αντιπροσωπεύει κάθε Έλληνα που βρίσκεται στα χάκινγκ δρώμενα. Η Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή ή Greek Hacking Scene όπως αυτοαποκαλούνται έχει σημειώσει διάφορα μεγάλα χτυπήματα.
Το 2006 με πρωτοστάτη έναν από τους γηραιούς της GHS, τον DPuNk.9090 η GHS καταφέρνει και χτυπά όλα τα domains που έχουν κατάληξη .mk (το top level domain των Σκοπίων) αναρτώντας το μήνυμα «Macedonia is *.Greek_» σε όλες τις σελίδες με κατάληξη .mk. Παράλληλα οι υπόλοιποι, AnalyseR, cosmmin, alitis4 και KaGra συνέχιζαν το έργο τους με αλλοιώσεις σε ανθελληνικές σελίδες, συγκεκριμένα Τουρκικές, Αλβανικές και Σκοπιανές. Χαρακτηριστική ήταν η επίθεση του KaGra σε subdomain της NASA (http://3.bp.blogspot.com/-vdHDKz2AKI4/Te1-6s6gNWI/AAAAAAAAACY/2-ZoluifF_0/s1600/nasa.gov-hacked.jpg)
που ήταν και μια από τις ισχυρότερες επιθέσεις της Σκηνής.


Σήμερα το έργο της Σκηνής συνεχίζεται με τους νέους και προικισμένους χάκερς, με πιο γνωστούς τους kondor, DeLiRiUmdr0pper, nikpa και orestis οι οποίοι έχουν πράξει ισχυρά χτυπήματα σε σημαντικές ιστοσελίδες. Παράδειγμα, η επίθεση του kondor στην ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ, τα 10.000.000 emails που απέκτησαν με τον dr0pper, οι αλλεπάληλες επιθέσεις του DeLiRiUm με χαρακτηριστικές αυτές του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ενός κλάδου του Υπουργείου Πολιτισμού, της Ελληνικής Επιτροπής Ανταγωνισμού και η μαζική επίθεση σε ιστοσελίδες με το Incom CMS.
Επίσης ισχυρή ήταν και η επίθεση του orestis στην ιστοσελίδα της προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας. Με τους παλιούς στο πλευρό τους, νέοι και old-school έχουν σχηματίσει μια ισχυρή, Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή η οποία συνεχίζει την επανάσταση της Ελλάδας στο internet.
Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την έμπρακτη αγανάκτηση τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία για μια καλύτερη Ελλάδα.»
Σημείωση SecNews: Το μήνυμα αναρτήθηκε αυτούσιο χωρίς αλλοιώσεις ή επιπρόσθετες αναφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: