Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Πρωτόκολλα ΣΑΜΑΕΛ σχέδιο 100 ετών. (Βίντεο) .

ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΧΑΡΑΓΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Η Λευκή Αδελφότητα δημιουργήθηκε από 36 από τους 72 βασιλείς των Νεφελίμ και από το δαιμονικό συνεχές των Αγγέλων του σκότους. Έχει την έδρα της στην Λευκή Πολιτεία (ΜΑΧ ΤΑΝΕ) που βρίσκεται στην έρημο Τάκλα Μακάν στην αυτόνομη επαρχία της Κίνας Σαανξί, σε 10 χιλιόμετρα βάθος. Διοικείται από ένα 12μελές συμβούλιο στο οποίο προεδρεύει ο ίδιος ο Σατανάς, ο αρχάγγελος του σκότους Σαμαέλ.Σκοπός της η εφαρμογή των πρωτοκόλλων του Σαμαέλ, που είναι 25 και έχουν σαν κεντρικό σκοπό την εγκαθίδρυση παγκόσμιας δικτατορίας με επικεφαλής το γιο του διαβόλου, τον Αντίχριστο.
Η ομάδα αυτή, που έχει τη δική της θρησκευτική πίστη, έχει έναν κυρίως στόχο, την εξαφάνιση όλων των θρησκειών στον πλανήτη Γη και την επικράτηση της δικής της θρησκείας και κάστας και πολλούς σκοπούς, όσον αφορά τη μετέπειτα διοίκηση του πλανήτη και της ανθρωπότητας.
1.ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ 2.Ο.Η.Ε. 3.ΝΑΤΟ 4.ΑΜΕΡΙΚΗ 5.ΤΡΟΦΙΜΑ 6.ΡΟΥΧΑ 7.Μ.Μ.Ε. 8.Μ.Μ.Μ. 9.ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ.

Διαθέτουν μεγάλες γνώσεις μαύρης μαγείας, άριστη γνώση του οργανισμού των ανθρώπων, τέλεια γνώση του τρόπου σκέψης μας, των δυνατοτήτων του νευροφυσιολογικού μας συστήματος, μας παρακολουθούν εκατοντάδες χρόνια τώρα με 'πνευματικά ταξίδια' σε αόρατη μορφή, γνωρίζουν τις αποφάσεις των κυβερνήσεων και ελέγχουν τον τρόπο σκέψης των μεγαλο προέδρων και μέσω των τρομακτικών κεφαλαίων που διαθέτουν έχουν τοποθετήσει 'αγορασμένους' ανθρώ πους τους σε καίρια σημεία των ισχυρών κυβερνήσεων του πλανήτη.Παράλληλα, διευθύνουν οι ίδιοι θρησκείες διαμελίζοντας τους ανθρώπους 'κοπαδοποιώντας' τους μέσα σ' ένα συνολικότερο σχέδιο να οδηγήσουν τους ανθρώπους σ' έναν τέτοιο παγκόσμιο πόλεμο, απ' τον οποίο να μη γλιτώσει κανένας. GEORGIA των ΗΠΑ σε οκτώ γλώσσες οι δέκα εντολές του Σατανά, που δίνουν οδηγίες για το επιδιωκόμενο παγκόσμιο κράτος με τη μία γλώσσα, το εννιαίο δικαστικό σύστημα και πάνω από όλα τον παγκόσμιο πληθυσμό στα 500 εκατομμύρια κατοίκους, δηλαδή μειωμένο κατά 6 δισεκατομμύρια κατοίκους.Αυτή την παγκόσμια μείωση του πληθυσμού επιβάλλουν και τα πρωτόκολλα του Σαμαέλ (Σατανά) και εξυπηρετεί το σχέδιο Κίσσινγκερ.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: