Ποιος Έλλην πολίτης θα μπόρεση να μιλήσει πολιτισμένα για αυτό το ανθρωποειδές γύναιο!!!!!!
20 χρόνια έχουμε προδότες…. προδότες….. προδότες……. ηγέτες και δεν κάνουμε τίποτα να τους τιμωρήσουμε;;; Τους έχουμε και τους 300 λιπαρούς, σκατοσακούλες και τους ταΐζουμε για να μας κανουν σύγχρονους δούλους!!!! Είναι σαν να τους λέμε ότι και να κάνετε εμείς τα εγκρίνουμε γιατί είμαστε δούλοι, ρουφιάνοι, προδότες, γυμνοσάλιαγκες, δεν υπάρχει άλλη λογική εξηγήσει;;;;;;;;;;
Η Γερμανία ως γνωστόν είναι μια από τις δεκάδες (συμμάχους μας κατά τα άλλα) μας χώρες που έχουν αναγνωρίσει την FYROM με το όνομα «Μακεδονία» – αναγνώριση που έσπευσε να μας υπενθυμίσει, με συνέντευξη της στην κροατική τηλεόραση, η καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ.
Στη συνέντευξή της στην κροατική κρατική τηλεόραση (HRT), ενόψει της επίσκεψής της στο Ζάγκρεμπ, πρώτο σταθμό της βαλκανικής περιοδείας της, η κυρία Μέρκελ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ολα τα κράτη των δυτικών Βαλκανίων έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέλη της Ευρωπαϊκής ένωσης. Απλά εξαρτάται από ποιες χώρες πληρούν τα κριτήρια εισόδου. Εάν κάποιες χώρες έχουν χρέη, δεν θα αφήσουμε τις άλλες στον προθάλαμο (της ΕΕ) εξαιτίας αυτού του γεγονότος», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Μερκελ.
Και συνέχισε: «Είναι πολύ σημαντικό, για παράδειγμα, η Σερβία να συνεργασθεί με το Κοσσυφοπέδιο, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη να εκλέξει κυβέρνηση, και η Μακεδονία να επιλύσει την εκκρεμότητα με την Ελλάδα γύρω από το όνομα. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν σύντομα- αλλά, εάν η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία έχουν δυσκολίες, δεν θα αφαιρέσουμε την προοπτική ένταξης από άλλες χώρες» πρόσθεσε η καγκελάριος της Γερμανίας.
Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη – και μαλλον όχι και η τελευταία – φορα που η φράου Μέρκελ χρησιμοποιεί το συνταγματικό όνομα για τα Σκόπια: το ίδιο είχε κάνει και το 2007 στην Αθήνα, παρουσία μάλιστα τότε του Ελληνα πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή...
Μετά την Κροατία, επόμενος σταθμός της καγκελαρίου είναι το Βελιγράδι, που μετά την σύλληψη και παράδοση του στρατηγού Ράτκο Μλαντιτς ελπίζει βάσιμα σε επιτάχυνση των διαδικασιών για ένταξη στην Ένωση – αν και το «αγκάθι» του Κοσσυφοπεδίου παραμένει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου