Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Σκότωσε την σύζυγο του διοικητή ΤΑΕ Μεσσαράς

Συγκλονίζει την κοινή γνώμη του Ηρακλείου το απίστευτο λουτρό αίματος. Πρωταγωνιστές ο διοικητής του ΤΑΕ Μεσσαράς, η γυναίκα του, μια 35χρονη και ο δράστης, ηλικίας 43 ετών. Τραγική φιγούρα ο διοικητής του ΤΑΕ Μεσσαράς, Τηλέμαχος Πανταγάκης, που νοσηλεύεται, ευτυχώς εκτός κινδύνου, έχοντας δει όμως μπροστά στα μάτια του τη γυναίκα του να δέχεται χτύπημα με κουζινομάχαιρο στο στήθος. Δυστυχώς η 47χρονη γυναίκα έχασε ακαριαία τη ζωή της, ωστόσο κανείς ακόμη δεν τολμά να το αποκαλύψει στον άτυχο αστυνομικό.
. Όλα ξεκίνησαν όταν η 35χρονη έκανε παράπονα πως ο 43χρονος, που έμενε στην ίδια πολυκατοικία, την παρενοχλούσε. Ο Τηλέμαχος Πανταγάκης και η γυναίκα του νοίκιαζαν διαμέρισμα σε μια 35χρονη κοπέλα, σε πολυκατοικία επί της λεωφόρου Χρυσοστόμου στο Ηράκλειο. Η γυναίκα είπε στον Τηλέμαχο Πανταγάκη και τη σύζυγό του πως θα φύγει από το διαμέρισμα. Ο αστυνομικός και η σύζυγός του προσπάθησαν να τη μεταπείσουν και της ζήτησαν να πάνε μαζί στο σπίτι του 43χρονου για να του κάνουν παρατήρηση.
Μόλις άνοιξε η πόρτα και πριν προλάβουν να ανταλλάξουν μια κουβέντα ο 43χρονος έπαθε κυριολεκτικά αμόκ , μαχαίρωσε και σκότωσε τη 47χρονη γυναίκα, και άρχισε να χτυπάει στα τυφλά τους υπολοίπους με το μαχαίρι. Τραυμάτισε και τον αστυνομικό και την 35χρονη νοικάρισσα. Ενημερώθηκε η αστυνομία και συνέλαβε το δράστη.
Στο πλευρό του άτυχου αστυνομικού έχουν σπεύσει ψυχολόγοι της αστυνομίας και ο αστυνομικός διευθυντής Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: