Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΟΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ: Ρεζίλι οι άπλυτοι στην Καρδίτσα

Σε προηγούμενη ανάρτηση είχα αναφερθεί στην υποτιθέμενη «αντισυγκέντρωση» που ετοίμαζαν οι άπλυτοι κατά της Εθνικιστικής κατασκήνωσης στη Λίμνη Πλαστήρα και τον φόβο που τους είχε κυριεύσει.
Όπως ενημέρωσαν σήμερα οι
Αυτόνομοι Εθνικιστές Κεντρικής Ελλάδας, οι άπλυτοι τελικώς συγκέντρωσαν τη γνωστή λαοθάλασσα των... 10 άεργων, με σκοπό να «κάνουν πορεία στο κέντρο της πόλης» (με 10 άτομα δεν λέγεται «πορεία», «περίπατος» λέγεται...) και ύστερα να... επιτεθούν στους 40 Συναγωνιστές που είχαν κατασκηνώσει στη λίμνη!

Τελικά, κι επειδή μιλάμε φυσικά για τρεχαλατζήδες αναρχικούς, δεν συνέβη τίποτα από όλα αυτά, ενώ οι λιγοστές αφίσες τους καταστράφηκαν από τους Εθνικιστές με συνοπτικές διαδικασίες. Επίσης, δημοσιεύτηκε και μια φωτογραφία με ένα πανό των άπλυτων το οποίο χρησιμοποιείται ως καύσιμη ύλη από τους Συναγωνιστές. Προφανώς πάνω στον πανικό τους οι «θαρραλέοι» (στο διαδίκτυο...) «σύντροφοι» το παράτησαν εκεί και έφυγαν τρέχοντας μην τους βρει κάνα κακό. Δεν βαριέσαι... Τώρα, για να γελάσουμε, απλά θα περιμένουμε την ανακοίνωση τους στο απλυτοmedia που θα λέει πόσο τεράστια επιτυχία είχε η μάζωξη τους...


Συγχαρητήρια στους Συναγωνιστές και καλή συνέχεια στις δράσεις τους!


Αναλυτικά για το τριήμερο της κατασκήνωσης μπορείτε να διαβάσετε
ΕΔΩ.
Την ανακοίνωση των Συναγωνιστών για τους άπλυτους μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ.

ΥΓ. Η ανάρτηση μπορεί να μη συμβαδίζει στο 100% με τον αρχικό σκοπό του ιστολογίου, αλλά θεωρώ πως τέτοιες δράσεις και πρέπει να έχουν προτεραιότητα στη προβολή μέσα από τα ιστολόγια του χώρου και αφού είχα καταπιαστεί εξαρχής με την ιστορία καλό θα ήταν να προβάλω και το τέλος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: