Αυτό που δεν ξέρουν αρκετοί, είναι ότι η υπόθεση των καταληψιών της Νομικής προκειμένου να τους χορηγηθεί η περιβόητη άρση αναστολής απομάκρυνσης από την χώρα, δεν πάρθηκε “μαζικά”. Κάθε περίπτωση ελέγθηκε ξεχωριστά. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙΑ έβαλαν υπογραφή για αυτά τα καθάρματα ώστε να παραμείνουν στην χώρα και να επιδοθούν σε εγκληματική δραστηριότητα.
Αυτό το είχαμε αποκαλύψει στην πρώτη περίπτωση σύλληψης των εγκληματιών: Απευλαύνουν τους 4 εγκληματίες της Υπατίας, χωρίς να διώκουν αυτούς που υπέγραψαν την άρση αναβολής απομάκρυνσης!
Υπάρχει όμως κύριε υπουργέ ένα μεγάλο ερωτηματικό. Γνωρίζοντας ότι Αλγερινοί και Μαροκινοί άνω των 30 και μόνο άνδρες, έρχονται με τουρκική μεθόδευση μέχρι τον Έβρο χωρίς βίζα, δεν πρέπει να γίνει μία έρευνα στα πόθεν έσχες όσων υποστήριξαν στυγνούς εγκληματίες για εύρεση τυχόν μαύρου χρήματος; Για δουλεμπόριο και ΜΙΤ λέμε:
Η συμφωνία σοκ της Τουρκίας με Αλγερία και Μαρόκο και ο μακάριος ύπνος της Ελλάδας (πολύ το χρήμα του δουλεμπορίου…)
Τρόφιμοι της Υπατίας ρήμαζαν αυτοκίνητα στα Χανιά!
Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, μετανάστες που φιλοξενήθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο στο μέγαρο «Υπατία» συνελήφθησαν για διαρρήξεις και κλοπές! Πρόκειται για δύο Αλγερινούς που είχαν γίνει πραγματικός πονοκέφαλος για τους κατοίκους της πόλης, αφού είχαν “ρημάξει” 34 αυτοκίνητα στην περιοχή!
Οι δράστες, ηλικίας 26 και 24 χρόνων, που ήταν οπλισμένοι και με ένα ειδικό μηχάνημα taser το οποίο προκαλεί ηλεκτροσόκ ώστε να εξουδετερώσουν όποιον προσπαθούσε να τους εμποδίσει, έπεσαν στα χέρια της Ασφάλειας Χανίων μετά από πολυήμερες έρευνες. Κατά την προανάκριση ομολόγησαν 34 κλοπές που είχαν κάνει από αυτοκίνητα, των οποίων έσπαζαν τα παρμπρίζ και άρπαζαν από μέσα ό,τι έβρισκαν!
Στις 20 Ιουλίου, άλλοι τέσσερις αλλοδαποί που συμμετείχαν στην κατάληψη της Νομικής και φιλοξενήθηκαν στην «Υπατία» είχαν εντοπιστεί από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», έχοντας στις βαλίτσες τους κλεμμένα αντικείμενα! Οι τέσσερις Μαροκινοί ηλικίας 26, 27, 29 και 36 χρόνων επρόκειτο να ταξιδεύσουν στην Τυνησία καθώς ήταν κάτοχοι αποφάσεων του Τμήματος Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής για αναβολή της απομάκρυνσής τους από τη χώρα!
Mαθητές και μαθήτριες από την Αθήνα σχεδίασαν κόμικς με ιστορίες για την
κλιματική και περιβαλλοντική κρίση Έχοντας μαζί τους τα μπλοκάκια, τα στιλό
και τα μολύβια τους, παιδιά ηλικίας από 12 έως 16 ετών άρχισαν να
παρατηρούν τις προκλήσεις της κλιματικής-περιβαλλοντικής
-
Περιπλανώμενοι σε θορυβώδεις κεντρικούς δρόμους και πυκνοκατοικημένες
γειτονιές της Αθήνας, μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου σχεδίασαν και
δημιούργ...
Πριν από 12 δευτερόλεπτα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου