Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

John Catsimatides: Να μη τολμήσουν να πουλήσουν ούτε μια σπιθαμή ελληνικής γης! Θα βρουν μπροστά τους όλους τους ΕλληνοΑμερικανούς! Τούτη η γης είναι σπαρμένη με κόκαλα ιερά ηρώων και μαρτύρων. Κόκαλα των προγόνων μας. Ποτισμένη με αίμα και δάκρυα! Μιλάει επίσης για την Ελλάδα, την οικονομία σε Αμερική και Ευρώπη, την δημαρχία στην ΝΥ

John Catsimatides. Νισύριος στην καταγωγή με ιστορία που αξίζει να γίνει όχι απλά βιβλίο αλλά ταινία! Σήμερα μιλά στο Πρώτο Θέμα και σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του μιλάει εφ όλης της ύλης! Τα όσα λέει αποτελούν μια δημόσια παρέμβαση του! 
Απευθύνεται στον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και την Ελληνική πολιτική ηγεσία για πρώτη φορά για να πει «πιέσετε όλοι μαζί και εμείς μαζί σας την Ε.Ε. και το ΔΝΤ να χαμηλώσει το δυσβάσταχτο επιτόκιο που πληρώνει ο Ελληνικός λαός!» ενώ όταν η συζήτηση έρχεται στην δανειακή σύμβαση-μνημόνιο1- που υπέγραψε η Ελλάδα και επικύρωσε η Βουλή τον Μάιο του 2010 αλλάζει ύφος, χρώμα και τόνο στην φωνή και με στόμφο, ένταση έμφαση αλλά και οργή προειδοποιεί «να μη σκέφτονται κάτι τέτοιο! Μη τολμήσετε να πουλήσετε ελληνική γη! Είναι βαμμένη με αίμα και σπαρμένη με κόκκαλα των προγόνων ηρώων μας. 
 Δεν θα το επιτρέψουμε εμείς από εδώ οι ΕλληνοΑμερικανοί!»
Περισσότερα στο http://www.triklopodia.com

δείτε και τα υπόλοιπα..




Δεν υπάρχουν σχόλια: