Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Γαλάζιος πρώην συνδικαλιστής διώκεται για διοχέτευση απόρρητων εγγράφων στο εξωτερικό!!!

Και ένα περίεργο περισταστικό σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας…
Νέα δίωξη άσκησε η εισαγγελία Αθηνών σε υπάλληλο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών για διαρροή απόρρητων πληροφοριών, τις οποίες διοχέτευε σε ηλεκτρονικές διευθύνσεις στο εξωτερικό. Πρόκειται για πρώην συνδικαλιστή της ΕΥΠ, που κατείχε επιτελική θέση για κάποιο διάστημα και υπήρξε στενός συνεργάτης του πρώην διοικητή της Υπηρεσίας Ιωάννη Κοραντή.
Η εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται με ενδιαφέρον, αφού εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται σε εξέλιξη δικαστική έρευνα για τα έργα και τις ημέρες στελεχών της ΕΥΠ επί γαλάζιας διακυβέρνησης.
Στο μεταξύ συμβαίνουν και ευτράπελα στο εσωτερικό της Υπηρεσίας, καθώς κάποιοι επιμένουν να δρουν με περίεργο τρόπο. Προ ημερών εντοπίστηκε υπάλληλος της ΕΥΠ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας να προσπαθεί να διοχετεύσει έγγραφα της Υπηρεσίας σε μπλόγκερ! 
Από σύμπτωση στον ίδιο χώρο βρίσκονταν κλιμάκιο της υπηρεσίας με συγκεκριμένη αποστολή για την παρακολούθηση ξένου στόχου και μόλις έγινε αντιληπτό από τον υπάλληλο, που είχε το περίεργο ραντεβού με τον μπλόγκερ, εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλους, καθώς και οι δύο τελευταίοι ετράπησαν σε άτακτη φυγή… Λέγεται πάντως ότι ο μπλόγκερ «κάρφωσε» την «πηγή» του σε βουλευτή της αντιπολίτευσης…
opinionpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: