Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ,Ο ΤΖΕΦΡΥ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Μία ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση από τον Ιβάν Σαββίδη της πρόθεσης του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν να παράσχει οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα ύψους 25 δισ. ευρώ, που απέρριψε όμως η ελληνική πλευρά, ο Γ. Παπανδρέου απηύθυνε τηλεφωνική πρόσκληση στον Ρώσο πρωθυπουργό Βλαντίμιρ Πούτιν να επισκεφθεί την Ελλάδα όποτε το θελήσει.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χθες το βράδυ οι δύο ηγέτες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Ρώσου πρωθυπουργού,Ντμίτρι Πεσκόφ « εξέφρασαν την υψηλή εκτίμησή τους για το σημερινό επίπεδο της ελληνορωσικής συνεργασίας σε ποικίλους τομείς»

Όλοι όμως γνωρίζουν ότι το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις Ελλάδος και Ρωσίας κινούνται σε τεντωμένο σκοινί με τη Μόσχα να έχει εκδηλώσει,τη δυσαρέσκειά της για μια σειρά θεμάτων (όπως π.χ οι καθυστερήσεις σε ρωσικά επενδυτικά σχέδια στη χώρα μας), ενώ πρόσφατα ακυρώθηκε και η επίσκεψη του έλληνα υπουργού Εξωτερικών κ. Στ. Λαμπρινίδη στη Μόσχα.


ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ...ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ;

Μόνο ένας αφελής θα το πίστευε:Είναι προφανές,πως μετά την αποκάλυψη της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ του να αρνηθεί το ρωσικό δάνειο,προσπαθεί απεγνωσμένα να δείξει πως δεν...κλείνει την πόρτα στους Ρώσους,όπως κάνει στην πραγματικότητα!

Έτσι,προσκαλεί τον Πούτιν να έρθει στην Ελλάδα,γιατί άραγε;Για να του ξαναμιλήσει για...πράσινη ανάπτυξη;

Αφιερώνουμε αυτή την είδηση σε μερικούς βλαμμένους,που ΑΚΟΜΑ θεωρούν "συνωμοσιολογία" τα περί ρωσικού δανεισμού!

Η "ξαφνική" αυτή ευαισθητοποίηση του αμερικανόδουλου Τζέφρυ,είναι η καλύτερη απάντηση στη δική τους,εξίσου αμερικανόδουλη στάση!
πηγή http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: