Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Αμερικανικά έγγραφα μαρτυρούν ύπαρξη 3 ιπτάμενων δίσκων.

Αυτή τη Δευτέρα το FBI δημοσίευσε ένα έγγραφο το οποίο αποδεικνύει την αιχμαλωσία ΑΤΙΑ στο Rosewell, New Mexico. Σύμφωνα με το έγγραφο με ημερομηνία 29 Μαρτίου 1950 ένας ερευνητής της Πολεμικής Αεροπορίας των Η.Π.Α. επισημαίνει σε αναφορά του τη συνάντηση τριών ιπτάμενων δίσκων, που ήταν οβαλ και στο κέντρο είχαν ένα βαθούλωμα διαμέτρου 15 μέτρων (όπως στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, που ασχολούνται με τέτοια θέματα).
Το έγγραφο, που εστάλη από τον πράκτορα Guy Hottel, στο διευθυντή του FBI, είναι διαθέσιμο στο Διαδίκτυο, όπως και χιλιάδες άλλα έγγραφα στο νέο σύστημα αναζήτησης, που λέγεται «The Vault». Το όνομα του ερευνητή, που ανακάλυψε τουςιπτάμενους δίσκους και του πράκτορα στον οποίο ανέφερε το περιστατικό διαγράφηκαν από το έγγραφο, που διατίθεται στο διαδίκτυο. Το υπόμνημα, που βρίσκεται στη σελίδα 34, μπορεί να αναγνωσθεί σε πλήρες κείμενο. Επίσης σύμφωνα με το έγγραφο ο ερευνητής υποτίθεται, ότι βρήκε στους δίσκους τρία σώματα όμοια με τα ανθρώπινα, αλλά μικρότερου εκτοπίσματος. Τα «όντα» ήταν 90 cm και φορούσαν πολύ λεπτά μεταλλικά ρούχα, βάσει όσων αναφέρθηκαν.
Ο Hottel, ενημέρωσε, ότι πεποίθηση του ερευνητή ήταν, πως οι δίσκοι κατέληξαν στο New Mexico, επειδή η Αμερικανική κυβέρνηση έχει πολύ δυνατά ρανταρ στην περιοχή, και ότι τα ρανταρ επενέβησαν στη μηχανική λειτουργία των ιπτάμενων δίσκων.
Η πόλη του Rosewell έγινε πολύ διάσημη μετά την εξάπλωση των διαδόσεων, ότι στην έρημο κοντά σε μια στρατιωτική βάση βρέθηκαν ιπτάμενοι δίσκοι στις 2 Ιουλίου του 1947. Σύμφωνα με διάφορες θεωρίες τα πτώματα των εξωγήινων πέρασαν από νεκροψία από τον αμερικανικό στρατό και το περιστατικό συγκαλύφθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: