Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Οι άνθρωποι που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν...

Σας γράφω με αφορμή το θλιβερό γεγονός της δολοφονίας των δυο νέων αστυνομικών στην Αθήνα. Βλέπω σε όλα τα Blog σχόλια για την γενναιότητα αυτών των παιδιών και τις ελλείψεις σε εξοπλισμό κράνη, αλεξίσφαιρα κλπ.
Διαβάζω για την αδυναμία του κράτους να συντηρήσει τα οχήματα της αστυνομίας. Από την άλλη σκέφτομαι το κράτος που δαπανούσε δις για αγορά αρμάτων μάχης, δις για αγορά υποβρυχίων, αλλά και τις προσλήψεις που έκανε τα τελευταία 3 έτη στην αστυνομία. 4000 αστυνομικοί προσελήφθησαν στην ΕΛ.ΑΣ! Σε περίοδο οικονομικής κρίσης.
Θα μπορούσε να προσλάβει 2000 δηλ. τους μισούς και να διαθέσει τα κονδύλια για εξοπλισμό των 2000! Θα μπορούσε έτσι να πληρώσει για τη συντήρηση των οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ. Το κομματικό κράτος όμως προτίμησε να διορίσει πολλούς για να εξαγοράσει συνειδήσεις (ψήφους), να τους τοποθετεί σε γραφεία, να τους απασχολεί για την φύλαξη μεγαλοδημοσιογράφων, βουλευτών κλπ. Προτίμησε να τους τοποθετήσει στις μεγάλες πόλεις ώστε να ασχολούνται με καταστολή διαδηλώσεων και άφησε τα σύνορα μας αφύλακτα. Έτσι αναγκάστηκε να καλέσει την Frontex να φυλάξει τα σύνορα μας, αφού ο κάθε είδους διακινητής κάνει την δουλειά του ελεύθερα στον Έβρο. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: