Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Σεισμός στην Ιαπωνία... Τυχαίο;;;Δε νομίζω...

Αλλο ένα τεχνολογικό επίτευγμα που εξυπηρετεί ανίερους και σκοτεινούς στόχους. Η ανάγκη τους για πλήρη έλεγχο και χειραγώγηση είναι ασύδοτη.
πηγή http://ideografhmata.gr
http://ksipnistere.blogspot.com
Το πρώτο βήμα για να βγεις απ'αυτή την άρνηση, είναι να καταλάβεις/συνειδητοποιήσεις/εμπεδώσεις πως είναι μέγιστο λάθος να κρίνεις τις κινήσεις/ενέργειες/αποφάσεις/πρακτικές των κινούντων τα νήματα, με βάση τη δική σου ψυχοσύνθεση/σύστημα αξιών/ηθικό κώδικα/ιδιοσυγκρασία.
Δεν έχεις ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτούς ούτε αυτοί μ'εσένα. Το δεύτερο σημαντικότατο βήμα είναι να καταλάβουμε (όλοι μας, κι εγώ μαζί, άσχετα αν λογικά το ξέρω, μιλαμε να το ΝΙΩΣΟΥΜΕ) ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν υπηρετούν πολίτες/λαούς, οι προθέσεις τους ΔΕΝ είναι αγαστές (άσχετα αν έχουμε υποστεί πειθαναγκασμό και υποσυνείδητα αυτό θέλουμε να πιστεύουμε όσο κι αν διαμαρτυρόμαστε) , κατά συνέπεια, ΔΕΝ έχουν το "καλό μας" για πρώτο μέλημα και λειτούργημά τους. Όταν ξεπεραστούν αυτοί οι σκόπελοι και καταφέρεις (καταφέρουμε) να κάνεις πραγματικά αυτά τα πρώτα δύο βασικά βήματα, μετά η πορεία της σκέψης σου προχωράει από μόνη της, όπως και η θέση και οι αντιδρασεις σου.
Στην προκειμένη, στο βίντεο που μετέφρασα, ο άνθρωπος τεκμηριώνει αυτά που λέει, δίδοντας αποδείξεις και χειροπιαστά στοιχεία, οπότε το ότι δε θέλεις να είναι πραγματικό κάτι τέτοιο, δεν σημαίνει πως δεν είναι.

αναγνώστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: