Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Τον έλιωσε τον Τούρκο ο Ζαμπίδης...Αντικείμενο αποδοκιμασιών έπεσαν χθες το βράδυ η Ευγενία Μανωλίδου και ο σύζυγος της Άδωνις Γεωργιάδης.

Όχι κύριοι δεν βλέπετε live τον αγώνα του Ζαμπίδη με τον Τούρκο Ali Gunyar. Έχει μια καθυστέρηση περίπου μισής ώρας.. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης δικαίωσε όλους όσους πίστεψαν σε αυτόν και νίκησε τον Τούρκο διεδικητή κάνοντας το κοινό να παραληρεί. Μπράβο από εμάς στον Μιχάλη Μας έκανε υπερήφανους Ανώνυμος είπε...Aυτά εδώ.Στην τουρκικη τηλεόραση νίκησε ο Τουρκος.Ρε μην πιστεύετε σε τηλεοπτικά σόου..
πηγή http://paspartoy.blogspot.com

Αντικείμενο αποδοκιμασιών έπεσαν χθες το βράδυ η Ευγενία Μανωλίδου και ο σύζυγος της Άδωνις Γεωργιάδης. Η παρουσιάστρια και ο πολιτικός, ήταν καλεσμένοι του φιλανθρωπικού γκαλά που διοργάνωσε ο ΑΝΤ1 προς τιμήν του παγκόσμιου έλληνα πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη, ο οποίος κατατρόπωσε τον τούρκο πρωταθλητή σε έναν καταπληκτικό αγώνα.
Καλεσμένοι του event ήταν πολλά “πρόσωπα” του ΑΝΤ1 ( Γιάννης Λάτσιος, Αντώνης Κανάκης, Ευγενία Μανωλίδου κ.α), αλλά και 7.500 θεατές που έσπευσαν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα.
Λίγο πριν ξεκινήσει το event, υπήρχε ένα τεράστιο video wall που προέβαλε τις δηλώσεις των επωνύμων λίγο πριν μπουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Τη στιγμή λοιπόν που εμφανίστηκε το ζεύγος Μανωλίδου-Γεωργιάδη στο video wall υπήρξαν έντονα γιουχαΐσματα και αποδοκιμασίες από μεγάλη μερίδα του κοινού.
Το γεγονός επιβεβαίωσε και σήμερα ο βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ Άδωνις Γεωργιάδης. Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή «TV Weekend», δήλωσε: «Πράγματι συνέβη αλλά περισσότερο γιούχαραν εμένα και καθόλου την Ευγενία. Όπως υπήρξαν και πάρα πολλοί που χειροκρότησαν κιόλας». Ωστόσο όπως είπε ήταν κάτι που δεν του έκανε καθόλου εντύπωση, καθώς ως πολιτικό που είναι έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους δημόσιες εκδηλώσεις: «Είμαι ένας πολιτικός που δεν επιδιώκω τη συμπάθεια όλων και πολλές φορές έρχομαι σε σύγκρουση. Εμάς δεν μας έκανε καθόλου εντύπωση».
Φρόντισε ωστόσο να ξεκαθαρίσει ότι «η Ευγενία δεν έχει καμία σχέση μ΄αυτό. Όταν ακούστηκε η δική μου δήλωση υπήρξε ένταση. Αυτό συνέβη», καταλήγοντας πως μεγενθύθηκε ένα θέμα που δεν ήταν τελικά και τόσο σπουδαίο.
Δείτε τι είπε ο βουλευτής για το θέμα…

πηγή http://www.madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: