Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Πολιτικοί και δημοσιογράφοι ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ!!!

Με γιουχαρίσματα, από τον απλό κόσμο, προς τους πολιτικούς και δημοσιογράφους έγινε σήμερα η κηδεία του 23χρονου αστυνομικού, που έχασε πολύ άδικα τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.
Στο κοιμητήριο Αγίου Βασιλείου Περιστερίου σήμερα το μεσημέρι ο απλός λαός ξέσπασε φωνάζοντας στους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους που είχαν έρθει να δώσουν το «παρών» και να συμπαρασταθούν υποτίθεται στους συγγενείς του νέου παλικαριού. Ο κόσμος αναφώνησε βροντερά ΕΞΩ! ΕΞΩ από το κοιμητήριο! Μια φράση που εμπερικλείει πολλές άλλες.
ΕΞΩ από τις τσέπες μας ΕΞΩ από τα σπίτια μας ΕΞΩ από τις δουλειές μας ΕΞΩ από τις ζωές μας
Δεν είδα ποτέ παιδιά πολιτικών να σκοτώνονται στην πρώτη γραμμή, εν καιρώ ειρήνης, εν ώρα καθήκοντος.Είδα μόνο αστυνομικούς, μόνο ίκαρους, μόνο φαντάρους, απλό λαό, άντρες και γυναίκες. Όλα παιδιά της διπλανής πόρτας, παιδιά με όνειρα, παιδιά που αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον. Παιδιά που δεν μετρούν τα πάντα με το χρήμα. Παιδιά που ξέρουν ότι κάποιες δουλειές δεν είναι επαγγέλματα, αλλά λειτουργήματα! Παιδιά που κοπιάζουν και θυσιάζονται πολλές φορές για το καλό της Ελλάδας. Μιας Ελλάδας που πολιτικοί και δημοσιογράφοι καταντήσατε αηδία!!!
Δεν είδα ποτέ δημοσιογράφους να εκτελούν το επάγγελμά τους χωρίς πολιτικά κριτήρια και παρεμβάσεις. Αν κάποιο από τα παλικάρια που σήμερα βρίσκονται στον ουρανό σκότωνε κάποιο ληστή, θα βγαίνατε έξαλλοι στα παράθυρα των ειδήσεων, θα κραυγάζατε απαράδεκτο, να αφαιρεί ο αστυνομικός μια ανθρώπινη ζωή, να δικαστεί, να πληρώσει και όλα αυτά. Υ Π Ο Κ Ρ Ι Τ Ε Σ, Δ Ι Π Ρ Ο Σ Ω Π Ο Ι! Tο πήρατε το μήνυμά σας σήμερα στην κηδεία..ΟΛΟΙ ΕΞΩ!!! Αλλά αυτά δεν τα δείχνετε στα δελτία των ειδήσεών σας.
Καλή Ανάπαυση να έχει το γειτονόπουλό μας και Καλή Αντάμωση... Παναγιώτα
ΠΗΓΗ http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: